Produkt je vyřazen!
 

 

ALIGATOR A510 Senior černý + stolní nabíječka

Exa kód : GSM232001
 
 
 
 

 

ALIGATOR A510 Senior černý + stolní nabíječka
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon, Barva Černá
 
 

680 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

562 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSM232001
Kód výrobce:A510B
 

 

Aligator A510 Senior
Tenký telefon nejen pro seniory. Přehledný displej a elegantní, ergonomický tvar jsou hlavními znaky modelu A510. Výrazná, oddělená a hmatem dobře rozlišitelná tlačítka napomáhají v ovládání i osobám se sníženou pohyblivostí prstů. Nabíjecí stojánek v balení.

Pohodlný telefon nejen pro seniory
A510 je vybaven výraznou klávesnicí s oddělenými tlačítky. Díky tomu je ovládání snadné a přesné. Dlouhou výdrž na jedno nabití, vysokou hlasitost, displej s přehledným menu ocení nejen senioři, ale také uživatelé, kteří nechtějí moderní telefony plné nepotřebných a složitých funkcí. A510 je příjemný, snadno ovladatelný telefon, se všemi důležitými funkcemi, nejen pro telefonování a psaní SMS. Součástí je i bezpečnostní a lokalizační systém SOS Locator.

Automatické nastavení času
Mezi nové funkce patří automatické nastavování času ze sítě operátora, díky kterému nemusíte nic nastavovat a vždy budete mít ten nejpřesnější čas.

Praktická výbava a funkce
Telefon má všechny potřebné funkce, které vám výrazně ulehčí život. Jeho součástí je nejen budík, kalkulačka a svítilna, ale podporuje i hudební soubory a FM rádio. Rozšířit základní paměť můžete pomocí MicroSD karty a mít tak své oblíbené audioknihy, fotografie, nebo hudební sobory stále u sebe. Součástí telefonu je i fotoaparát. Pro vyzvánění je na výběr ze základní nabídky několika melodií včetně vibrací. Z dalších praktických funkcí stojí za zmínku například hlasité Hands-free nebo Bluetooth.

SOS tlačítko s funkcí SOS Locator
Nepostradatelný pomocník především pro seniory. Záchranné tlačítko, které po stisku odešle automatickou SMS přednastaveným kontaktům, ve které zobrazí polohu telefonu na mapě. Kdekoli tak majitel ztratí orientaci nebo třeba zabloudí v lese, funkce SOS Locator dá jeho nejbližším ihned vědět, kde se nachází a že potřebuje jejich pomoc. SOS funkce lze využít i pro vyžádání polohy – schválené kontakty si mohou pomocí SMS vyžádat informace, kde se telefon (a majitel telefonu) zrovna pohybují.

Nabíjecí stojánek a dlouhá výdrž baterie
Oblíbený nabíjecí stojánek je součástí balení, svůj telefon tak můžete mít vždy připraven k použití na stejném místě. Spolehlivá baterie zaručí dlouhou výdrž telefonu na jedno nabití, v pohotovostním režimu je to až 9 dní. Nemusíte tak mít strach telefon používat třeba na výletě, kde nebude k dispozici nabíječka.


 

Parametry

 
 
GPS  Ne
Integrovaný fotoaparát  Ne
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Bez OS
PDA procesor  Není uvedeno
Rozlišení displeje  160x128
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Bluetooth  Ano
Wi-Fi  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi