Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Alcatel Movetime, modrooranžové

Exa kód : SMT001738
 
 
 
 

 

Alcatel Movetime, modrooranžové
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Rozlišení displeje 96 x 64, Velikost displeje 0,95 ", Voděodolnost IP65, GPS, Wi-Fi, SIM, Bluetooth, Materiál řemínku Silikon, Materiál ciferníku Plast
 
 

1 190 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

983 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 59  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Alcatel

Exa kód:SMT001738
Kód výrobce:ALCATEL_movetimeTT
 

 

Chytré hodinky pro děti ALCATEL MOVETIME Track&Talk Watch
Dopřejte svému dítěti více volnosti! Předškolní a školní léta jsou pro dítě a jeho osobnost velmi důležitým obdobím. Volnost se však často střetává s obavami rodičů o jejich bezpečnost. Proto na trh společnost Alcatel přináší chytré hodinky ALCATEL MOVETIME Track&Talk Watch. Vy, jako rodiče můžete být v klidu a dítě může poznávat svět vlastníma očima!

Budou se jim líbit a vydrží
Hodinky ALCATEL MOVETIME jsou pestrobarevné. Děti zaručeně potěší svým roztomilým designem. Navíc jsou vybaveny krytím IP65. Bez problému tak odolají prachu nebo proudu tekoucí vody. Vaše ratolest tak může vyrazit bez problému i do deštivého počasí.

Mějte své dítě pod kontrolou
ALCATEL MOVETIME snadno spárujete s vaším chytrým telefonem s operačním systémem iOS či Android. Jejich srdcem je GPS lokátor, který vám sdělí polohu vaší ratolesti s přesností na metry! Funguje jak v otevřených venkovních prostorech, tak i uvnitř budov. Jakmile GPS lokátor zjistí polohu dítěte, odešlou hodinky signál do vašeho smartphonu a díky speciální aplikaci se během 90 vteřin dozvíte, kde se váš potomek právě nachází.

Komunikujte
Hodinky jsou dále vybaveny SIM kartou, která vaší ratolesti umožní komunikaci. Máte možnost na hodinky poslat zprávu či dokonce zavolat! Natavte svému dítěti až deset bezpečných čísel, které vaše může vytočit pouhým stisknutím tlačítka.

Nastavte bezpečné zóny
Vymezte dítěti prostor, po kterém se mohou bezpečně pohybovat. Můžete vymezit například trasu, po které se vrací ze školy. Pokud dítě tento prostor opustí, hodinky vám vyšlou signál do mobilního telefonu. Vy se tak můžete podívat, kde se právě nachází. Máte také možnost ho ihned kontaktovat hlasovou zprávou či voláním.

Další zajímavé funkce
Vaší ratolest i vás zaručeně potěší standardní funkce, jako jsou krokoměr, zobrazení času a statistiky o pohybu a další.

Klíčové vlastnosti
Chytrý náramek pro děti, s aplikací MOVETIME. Možnost odpovídání a volání. Sledování polohy dítěte. Voděodolné provedení – IP65. Výdrž baterie až 4 dny. Silikonový řemínek. Pro Android a iOS. Pestrobarevný design. Možnost nastavení bezpečných zón. Čas a krokoměr. WiFi, BT4.0, GPS, LBS, IP65, 0.95 LED displej, baterie 380mAh, 900/1800MHz, hmotnost 55 g.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Čtvercový
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Tato hodnota uvádí rozlišení displeje v bodech. Všeobecně platí, že čím vyšší čísla jsou uvedena, tím jemnější a ostřejší bude zobrazení údajů na hodinkách.
 
 
 
 
 
96 x 64
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
0,95 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IP65
NFC 
 
 
NFC
Tato funkce, celým názvem Near field comunication, se používá pro bezkontaktní párování s dalšími zařízeními, případně pro bezkontaktní platby. Pouhým přiložením zařízení, které podporuje NFC, tak můžete spárovat připojení BlueTooth s dalším zařízením, které funkci podporuje.
 
 
 
 
 
Ne
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ano
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ne
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Materiál ciferníku  Plast
Barva řemínku  Modrá
Barva ciferníku  Oranžová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi