Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Alavis MSM 600g

Exa kód : PET100359
 
 
 
 

 

Alavis MSM 600g
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Veterinární přípravek pro koně proti zánětu a bolesti a na zpevnění vazů a šlach. Ultra čistá podoba látky MSM v kombinaci s vitaminem C. Vhodné po úrazech a operacích.
 
 

997 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

890 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Veterinární přípravek pro koně proti zánětu a bolesti a na zpevnění vazů a šlach. Ultra čistá podoba látky MSM v kombinaci s vitaminem C. Vhodné po úrazech a operacích.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Alavis

Exa kód:PET100359
Kód výrobce:301-C
 

 

Přírodní prostředek proti zánětu a bolesti
ALAVIS™ MSM pro koně obsahuje ultra čistou podobu látky MSM v kombinaci s vitaminem C.

ALAVIS™ MSM pro koně má prokázané analgetické (bolest tišící) a antiflogistické (protizánětli­vé)účinky. Snižuje produkci mediátorů zánětu, napomáhá zlepšení fyzické kondice, zpevňuje vazy a šlachy, chrání namáhané klouby a zlepšuje jejich funkci. Při užívání přípravku ALAVIS™ MSM bylo zjištěno lepší hojení ran, proto je vhodné ho užívat u poúrazových a pooperačních stavů.

ALAVIS™ MSM pro koně se díky svým antioxidačním a detoxikačním účinkům podílí také na odbourání poškozené kloubní tkáně. Lze ho také úspěšně využít v alergologii pro zmírnění alergických projevů. Také podporuje obnovu srsti a kopytní rohoviny.

ALAVIS™ MSM pro koně lze podávat i preventivně, kdy v těle není zánět. Není-li v těle zánět, využívá se látka MSM pro regeneraci a relaxaci svalů a pro zpevnění kolagenních vláken, která jsou nejen ve vazech a šlachách, ale i ve vláknité složce chrupavek a kostí, a tím dojde ke zpevnění jak chrupavek tak kostní tkáně. Pomocí látky MSM tedy dochází ke zpevnění celého pohybového aparátu.

Velikost balení: 600 g prášku

ALAVIS™ MSM pro koně je vhodný zejména při těchto potížích:

  • při chronické myalgii (bolesti svalů) a při svalových křečích
  • při degenerativních a zánětlivých postiženích pohybového aparátu, jako je zánět kloubů (arthritis), zánět kloubní hlavice (epifyzitis), zánět škáry kopytní (laminitis)
  • při onemocnění střelky kopytní
  • při bolestech bederní části páteře (lumbalgii)
  • při zánětu pohrudnice (pleuritis)
  • při prasklinách kopytního pouzdra

Látky obsažené v přípravku ALAVIS™ MSM pro koně:

MSM – Methylsulfonyl­methan
MSM – Methylsulfonyl­methan je látka obsahující organicky vázanou síru, která působí na zpevnění vazů a šlach, potlačení zánětu a bolesti a na regeneraci a relaxaci svalů. Dále vykazuje silné antioxidační a jiné pozitivní účinky a je jedinečným zdrojem sirných sloučenin, které v organizmu pozitivně působí, a to zejména v poškozené kloubní chrupavce. Síra je mimo jiné zapojena do procesu tvorby kolagenu a glukosaminů – základních stavebních látek kloubních chrupavek a pojivových tkání.

Vitamin C
Vitamin C je potřebný pro metabolismus aminokyselin, zejména aminokyselin hydroxylysinu a hydroxyprolinu, které jsou velmi důležité pro syntézu kolagenu. Vitamin C dále hraje neopomenutelnou roli při vývoji kostí a chrupavek. Nedostatkem vitaminu C dochází k menší pevnosti kolagenních vláken nejen v chrupavce, ale i ve vazech a šlachách. Vitamin C dále podporuje vstřebávání železa a podporuje tvorbu bílých krvinek, které hrají významnou roli v imunitě a svým antioxidačním účinkem chrání buňky organismu.

Obsah účinných látek v 1 kg:
MSM - Methylsulfonylmethan – 995 g
Vitamin C – 5 g


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi