Produkt je vyřazen!
 

 

AEG AbsoluteCare T8DBG48SC

Exa kód : AEG104397
 
 
 
 

 

AEG AbsoluteCare T8DBG48SC
energetická třída A++
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
AEG 10 let invertor motor
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sušička, Barva Bílá, Přední plnění, Energetická třída A++, Náplň 8 kg, Hlučnost sušení 66 dB, Odložený start
 
 

14 869 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 289 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 743  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

AEG

Exa kód:AEG104397
Kód výrobce:7332543750542
 

 

 

Sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DBG48SC
Hledáte šikovného pomocníka, díky kterému bude vaše oblečení suché během chvilky a navíc vám odpadne starost se žehlením? Pokud ano, tak je sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DBG48SC s tepelným čerpadlem nejlepší volba. Díky velkému množství programů a systému AbsolteCare do ní můžete bez obav vložit cokoliv. Nadchne vás hned z několika hledisek = dosahuje skvělých výsledků, pečuje o oblečení a chrání ho před poškozením. Navíc, aby nedocházelo k zamotání, a pomačkání tkanin disponuje zpětným chodem bubnu.
Největší výhodou ale ovšem stále zůstává její nízká spotřeba. Ta ji řadí do energetické třídy A++, takže je šetrná nejen k životnímu prostředí, ale především k vaší peněžence..

Šetří váš čas a energii
Sušičky AEG jsou vybaveny nejmodernější technologií ProSense, která používá pokročilé snímače teploty a vlhkosti k tomu, aby upravila délku a konec sušení dokonce i spotřebu energie u jakékoliv velikosti náplně. Je jedno, jestli se jedná o pár triček, které potřebujete nutně usušit, či o velkou týdenní zásobu špinavého oblečení - poradí si se vším. Díky těmto senzorům šetří samozřejmě čas a energii, ale zároveň i chrání oděvy, takže je budete moci nosit ještě dlouhou dobu.

Bezkonkurenční filtr
Běžné sušičky jsou známé tím, že disponují velkým počtem filtrů. V případě, že nebudou všechny dokonale čisté, začne se spotřeba energie pomalu zvyšovat. A přesně tomuto se sušička AEG AbsoluteCare T8DBG48SC snaží předcházet. Je vybavena filtračním systémem ÖKOFlow, což je extrémně účinný filtr, který je snadno na dosah a díky tomu se snadno čistí. Fakt, že se pyšní pouze jedním filtrem, zajišťuje, že zvládne usušit každou náplň, jakou si jen budete přát, bez námahy a zaručí vám i bezkonkurenční účinnost a energetickou úspornost.

Sušení při nízkých teplotách
Tato stylová sušička značky AEG je vybavena moderní technologií SensiDry. To znamená, že sušení probíhá při nízkých teplotách a využívá precizní senzory na monitorování celého cyklu. To má pozitivní vliv na kvalitu vašeho oblečení. Nebude totiž nikdy vystavené zbytečnému teplu a déle si zachová svoji strukturu, kterou mělo v době, kdy jste si ho koupili. Navíc, nízká teplota ušetří spoustu energie.

Odložený start
Nenechte se omezovat v tom, kdy máte začít sušit. Nemusíte si přece svůj denní program plánovat podle domácích prací. Přejete-li si zapnout spotřebič v době, kdy je proud levnější, či se vám líbí představa, že do nového dne vás přivítá, čisté, voňavá a hlavně usušené oblečení, můžete si být jistí, že se vám to splní. Odložený start se postará o to, že sušička se přizpůsobí vám a ne vy ji.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sušička
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Plnění 
 
 
Plnění
Pračky se dělí podle umístění otvoru na vkládání prádla na předem nebo horem plněné.
 
 
 
 
 
Přední plnění
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A++
Náplň 
 
 
Náplň
Tato hodnota uvádí v kilogramech (kg) maximální množství prádla, které může být v pračce vypráno.
 
 
 
 
 
8 kg
Hlučnost sušení  66 dB
Funkce a technologie 
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Rozměry 
Výška  85 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  60 cm
Hmotnost spotřebiče  8 kg
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 261 302 261.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi