Produkt je vyřazen!
 

 

ADATA Power Bank P20000D 20000mAh, LED svítidlo, černá

Exa kód : ADT106103
 
 
 
 

 

ADATA Power Bank P20000D 20000mAh, LED svítidlo, černá
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Powerbanka, Barva Černá, Kapacita 20000 mAh, Li-Ion, Maximální výstup 5 V, Maximální výstup 2,1 A, Hmotnost 450 g
 
 

459 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

379 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Adata

Exa kód:ADT106103
Kód výrobce:AP20000D-DGT-5V-CBK
 

 

Powerbank ADATA P20000D, 20000mAh

Záložní nabíječka ADATA P20000D nabije váš mobilní telefon, tablet, mp3 přehrávač a další tam, kde není možnost nabití. Výborná na cesty, na dovolené, na chatu do přírody, vždy si budete jisti, že vaše zařízení vydrží. Power banka ADATA P20000D vyniká digitálním displejem s vysokou přesností, který vám vždy řekne, kolik energie zůstává. Velkou výhodou je také LED svítilna, pro zvýšení funkčnosti a bezpečnosti. Power banka je vybavena duálním USB portem, takže můžete dobíjet až dvě zařízení na jednou. Ušetříte tak spoustu času!

Proč záložní nabíjecí zdroj?

Moderní mobilní zařízení jsou hnaná výkonově dopředu a tím se zvyšuje jejich spotřeba. Proto je dobré být vždy připraven a k tomu vám dopomůže záložní nabíjecí zdroj, který díky jeho hmotnosti můžete vzít kamkoliv sebou. Zdroj s vestavěným akumulátorem se výborně hodí pro nabíjení nejrůznějších mobilních zařízení na cestách, kde nemáte možnost, jak vaše mobilní zařízení dobít a mít ho tím stále provozu schopné.

Digitální displej pro bezstarostné používání

Vaše chytré mobilní zařízení jsou stále silnější a umožní vám vychutnat si pokročilé hraní her a média v HD kvalitě. Lepší zpracování a vyšší rozlišení znamená i větší spotřebu energie. To je ta chvíle, kdy přichází power banka P20000D. Nejen, že je vybavena obrovskou kapacitou, je vybavena i digitálním displejem, který zobrazuje číselně aktuální stav energie. Již žádné blikáni světélka o nabití, to je přesnost na první pohled.

Opravdu velká kapacita

Možná jste zvyklí na kapacitu 5000 mAh nebo dokonce 10000 mAh. Ale co teprve 20000 mAh? Tato kapacita je dostačující k nabití skoro dvou tabletů nebo 6 mobilních telefonů.

Duální USB port

Power banka P20000Dje vybavena dvěma USB porty, který poskytují celkový výkon 2,1 A. Dobíjejte tak dvě mobilní zařízení najednou, nadále je používejte a omezte tak nepříjemné čekání.

Dokonalé zpracování

Velká síla potřebuje i vynikající kvalitu. Power banka P20000D využívá testované akumulátory a odolný kryt. Díky tomu je odolná vůči otřesům a nárazům, zajišťuje dokonalou bezpečnost nabíjení a stabilní provoz.

Zaručená ochrana

Buďte vždy v bezpečí. Power banka je vybavena robustním šasi a inteligentními obvody, které chrání proti vybití, přehřátí, zkratu, přepětí a nadproudu.

Svítilna vždy po ruce

Power banka P20000D vás chce doprovázet na cestách. Proto má zabudovanou kvalitní LED svítilnu, která vám pomůže v případě potřeby najít cestu. Svítilnu spustíte pouhým jedním klepnutím. Kapacita 20000 mAH zaručuje, že to bude trvalý zdroj světla, na který se můžete spolehnout na svých cestách.

Klíčové vlastnosti

Záložní zdroj energie. Kapacita 20000mAh. Digitální displej. Rozměry 163 x 80.6 x 23.3 mm. Hmotnost 450 g. Vstup C 5V/2A (Micro USB). Výstup DC 5V/2.1A max. (Type-A USB). Kvalitní zpracování a materiál. Velmi odolná. LED svítilna. Ochrana proti přebíjení, přehřátí, zkratu, přepětí a nadproudu. Možnost nabíjení dvou zařízení najednou.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Powerbanka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Je uváděna v mAh (miliampérhodina). Vyjadřuje celkový náboj, který je při plném nabití schopen akumulátor pojmout. Ve zkratce se jedná o energetickou kapacitu baterie. Čím vyšší tato hodnota je tím lépe.
 
 
 
 
 
20000 mAh
Druh 
 
 
Druh
Udává z jakých látek je baterie tvořena. Mezi nejčastější druhy patří Alkalické, Lithium a NiMH baterie.
 
 
 
 
 
Li-Ion
Maximální výstup  5 V
Maximální výstup  2,1 A
Konektory 
USB klasické  2 x
Lightning 
 
 
Lightning
Určuje, zda má powerbanka indikátory (plně nabito atd.)
 
 
 
 
 
0 x
micro USB 
 
 
micro USB
Konektor pro připojení mobilů, fotoaparátů atd.
 
 
 
 
 
1 x
USB-C 
 
 
USB-C
Jinak USB Type-C , je oboustranný konektor s univerzálním využitím (přenos HDMI, VGA, DisplayPort) Je rychlejší a má vyšší napájecí přenos proudu než USB 3.2.
 
 
 
 
 
0 x
Funkce 
Bezdrátové nabíjení 
 
 
Bezdrátové nabíjení
Bezdrátové nabíjení je založeno na principu elektromagnetické indukce a je v dnešní době velkým trendem. Telefon stačí jen položit na powerbanku a nemusíte se starat o kabely. Vaše zařízení musí mít Qi standart! Nicméně telefon se během nabíjení prakticky nedá používat a oproti kabelu je nabíjení pomalejší.
 
 
 
 
 
Ne
Quick Charge 
 
 
Quick Charge
Slouží pro rychlé nabíjení akumulátorů v mobilních zařízeních (smartphone, tablet) přes USB konektor. Umožňuje použít pro nabíjení vyšší elektrické napětí, než standardních 5 voltů. Rychlé nabíjení musí podporovat jak mobilní zařízení, tak použitá powerbanka i akumulátor (baterie).
 
 
 
 
 
Ne
Rozměry a hmotnost 
Hmotnost  450 g
Výška  16,3 cm
Šířka  8,06 cm
Hloubka  2,33 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi