Produkt je vyřazen!
 

 

ADATA MicroSDXC 64GB U3 V30S až 95MB s + adaptér

Exa kód : ADT106633
 
 
 
 

 

ADATA MicroSDXC 64GB U3 V30S až 95MB s + adaptér
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta, Kapacita 64 GB
 
 

261 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

216 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Adata

Exa kód:ADT106633
Kód výrobce:AUSDX64GUI3V30SA2-RA1
 

 

ADATA Premier Pro, microSDXC, 64 GB + adaptér
Sháníte spolehlivé externí úložiště pro svůj chytrý mobilní telefon, tablet nebo třeba autokameru? V tom případě zaměřte svou pozornost na paměťovou kartu ADATA Premier Pro, která vás potěší hned v několika ohledech. Může se pochlubit vysokou kapacitou 64 GB, takže se vám na ni vejde spousta multimédií, mobilních aplikací i dalších dat. Navíc je nadstandardně odolná, díky čemuž zase hravě obstojí i v náročných zkouškách spojených s vyšší zátěží. A v neposlední řadě se také pyšní standardy A2 a V30, které jí zaručují skutečně špičkovou rychlost.

V balení najdete i kompatibilní adaptér, jehož prostřednictvím můžete kartu používat i v klasických SD slotech, kterými bývá vybavena většina notebooků.

Voda? Žádný problém!
Protože je tato paměťová microSD karta odolná vůči vodě, můžete ji bez obav používat i ve vlhkém prostředí. Zařízení splňuje normu IPX7, takže vydrží ponoření do hloubky 1 metru, a to až po dobu 30 minut.

Ideální pro práci v extrémních podmínkách
Vedle voděodolnosti se paměťová karta ADATA Premier Pro pyšní i rezistencí vůči nárazům (vč. extrémních vibrací, kroucení či ohýbání), extrémním teplotám (–25°C až +85 °C) či magnetickému poli (norma EMC IEC61000-4-2) a rentgenovému záření (norma ISO7816-1). Díky tomu s ní mj. můžete bezpečně projít klasickou letištní kontrolou.

Rychlejší chod mobilních aplikací
Nejste spokojeni s kapacitou úložiště svého mobilu? Vložte do něj paměťovou kartu ADATA Premier Pro a vedle rozšíření úložiště se dočkáte i zrychlení systému. Toto zařízení totiž splňuje standard A2, který zaručuje rychlejší instalaci a spouštění aplikací operačního systému Android.

Skvělá volba pro vaše videa
Tato paměťová microSD karta se skvěle hodí i pro využití v autokamerách či jiných moderních záznamových zařízeních. Může se totiž pochlubit certifikací V30 (Video Speed Class), takže na ni můžete bez problému nahrávat i videa ve vysokém rozlišení (Full HD, 3D a 4K Ultra HD). Spolehnout se přitom můžete na vždy dostatečnou rychlost zápisu (minimálně 30 MB/s).

  • paměťová karta
  • typ microSDXC
  • odolnost vůči vodě (IPX7), nárazům, rentgenovým paprskům, magnetickému poli a extrémním teplotám
  • standard A2 pro vyšší výkon aplikací systému Android - podpora automatického kódu pro korekci chyb (ECC)

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
64 GB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi