Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ADATA Micro USB kabel pletený, 100cm, fialový

Exa kód : ADT106102
 
 
 
 

 

ADATA Micro USB kabel pletený, 100cm, fialový
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Datový kabel, Konektor USB A, USB micro, Délka kabelu 1 m
 
 

99 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

82 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Adata

Exa kód:ADT106102
Kód výrobce:AMUCAL-100CMK-CPU
 

 

ADATA Micro USB kabel pletený

Odolný propojovací datový kabel ADATA s konektory micro USB a oboustranným USB je určen pro přenášení dat z mobilního zařízení do počítače nebo k nabíjení telefonu a tabletu, a to buď přímo z počítače nebo pomocí adaptéru rovnou z elektrické sítě. ADATA datový kabel s micro USB se jistě stane nepostradatelným příslušenstvím vašeho mobilního telefonu.

Oboustranný USB konektor

Kabel nabízí prakticky řešený konektor USB, který zasouváte do počítače nebo nabíječky. Díky oboustrannému provedení ho nikdy nezapojíte špatně.

Dlouho vydrží

Samotný kabel je velmi pevný a odolný, vyrobený z kvalitních materiálů. Hliníkový kryt slouží pro odstínění elektromagnetického rušení a opletené provedení je zárukou dlouhé životnosti.

Podpora rychlého nabíjení

ADATA Micro USB pleteným kabelem můžete využívat funkci rychlého nabíjení s proudem až 2,4A díky kvalitnímu tlustějšímu pocínovanému měděnému drátu 24 AWG.

Klíčové vlastnosti

Odolný propojovací ADATA Micro USB pletený kabel je určen pro přenášení dat z mobilního zařízení do počítače nebo k nabíjení telefonu a tabletu. Disponuje konektory micro USB a USB A samec v oboustranném provedení, který nikdy nezapojíte obráceně. Je vyroben z prvotřídních materiálů a podporuje rychlé nabíjení proudem až 2.4A. Zakončení kabelu je rovné a délka 1 metr. Kabel je kompatibilní se všemi telefony, které disponují konektorem micro USB, jako jsou například mobilní telefony značek Samsung, Nokia, Huawei, LG a dalších.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Datový kabel
Stav produktu  Nový
Konektor  USB A, USB micro
Délka kabelu  1 m
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi