Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ADATA HD650 - 4TB, černý

Exa kód : ADT106407
 
 
 
 

 

ADATA HD650 - 4TB, černý
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Externí HDD, Barva Černá, Kapacita 4 TB, Připojení USB 3.0
 
 

3 298 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 726 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 165  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Adata

Exa kód:ADT106407
Kód výrobce:AHD650-4TU31-CBK
 

 

Robustní a rychlý: Adata HD650
Velmi odolný, avšak výborně přenosný disk HD650 je zpátky. A nabízí ještě větší kapacitu než kdykoliv předtím. Jeho nárazu-vzdorná pryžová vrstva a třívrstvá konstrukce z něj činí mimořádně robustní přístroj, který velmi dobře ochrání váš obsah. Díky rozhraní USB 3.1 nabízí HD650 prostorné a bezpečné úložiště s výbornou přenosovou rychlostí.

Prvotřídní ochrana
Disk je perfektně chráněn vůči nepříznivým účinkům vnějšího prostředí, a to díky trojité vrstvě. Tu tvoří speciální silikonový obal, pod nímž se ukrývá plastový box schopný pohltit i silné nárazy a šoky. V pouzdře je box uchycen do dvou pevných lyžin, které dále přispívají k jeho ochraně.

Další vychytávky
Tento disk si s žádným jiným nespletete. Modrý indikátor jasně vyzařuje přímo z těla přístroje a přispívá k jeho vizuální výjimečnosti. Obal disku je z kompozitního platového materiálu, který je mimořádně odolný vůči poškrábání.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Externí HDD
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Tato hodnota udává v gigabytech (GB) nebo terabytech (TB) celkové množství dat, které je disk schopen pojmout.
 
 
 
 
 
4 TB
Připojení 
 
 
Připojení
Tato hodnota udává rozhraní, prostřednictvím kterého lze disk propojit s dalšími zařízeními. Obvykle se jedná o USB 3.0, případně USB 2.0. Obě varianty jsou vzájemně kompatibilní.
 
 
 
 
 
USB 3.0
Formát 
 
 
Formát
Tento parametr specifikuje v palcích (") rozměr externího disku. Obvykle jsou na trhu k dispozici disky o velikosti 2.5", případně 3.5".
 
 
 
 
 
2,5"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi