Produkt je vyřazen!
 

 

ADATA CW0050 bezdrátová nabíječka bílá

Exa kód : ADT106370
 
 
 
 

 

ADATA CW0050 bezdrátová nabíječka bílá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
ADATA bezdrátová nabíjecí podložka s certifikací Qi je designová ultra-tenká (6 mm) a ultra lehká (51 g) bezdrátová nabíjecí stanice s podporou rychlo-nabíjení technologie Qi. Výstup 5V/2.0A. Nabíječka je vybavena ochranou proti přepětí, přehřátí
 
 

448 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

370 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ADATA bezdrátová nabíjecí podložka s certifikací Qi je designová ultra-tenká (6 mm) a ultra lehká (51 g) bezdrátová nabíjecí stanice s podporou rychlo-nabíjení technologie Qi. Výstup 5V/2.0A. Nabíječka je vybavena ochranou proti přepětí, přehřátí

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Adata

Exa kód:ADT106370
Kód výrobce:ACW0050-1C-5V-CWH
 

 

ADATA Bezdrátová nabíjecí podložka s certifikací Qi, bílá
Unikátní, ultra-tenká a zároveň i ultra-lehká bezdrátová nabíjecí podložka podporující technologii Qi. Jedná se o čtvercovou podložku, která je se svými 6 mm mimořádně tenká a zároveň díky pouhým 51 g i mimořádně lehká. Nabíjejte svoje smart zařízení snadno, rychle a nově i moderně.

Opravdu rychlé nabíjení
Tato bezdrátová stanice podporuje rychlé nabíjení s podporou technologie dobíjení Qi. Díky tomu budete mít svůj plně nabitý smartphone neuvěřitelně rychle zpět k dispozici.

Technologie Qi
Qi je standard pro bezdrátové nabíjení pomocí elektrické indukce. Qi se skládá z napájecí podložky a z kompatibilního zařízení u kterého je možné indukčně přenášet elektrickou energii. Jedná se o velmi chytré řešení nabíjení chytrých zařízení. Po nabití přístroje pak technologie Qi sama pozná, že je přístroj již nabitý a sníží tak svůj výkon na minimum, aby ušetřil elektrickou energii.

Použití nabíječky
Používání této nabíjecí podložky je velice jednoduché. Pro nabíjení Qi kompatibilního přístroje stačí položit přístroj na základnu a nabíjení pak již probíhá zcela automaticky.

Klíčové vlastnosti
Designová, ultra tenká (6 mm) a ultra lehká (51 g) bezdrátová nabíjecí stanice s podporou rychlo-nabíjení technologie Qi. Nabíječka má kompaktní rozměry vhodné pro snadné přenášení. Výstup 5V/2.0A. Nabíječka je vybavena ochranou proti přepětí, přehřátí, před zkratem a FOD ochranou (detekce cizích objektů). Rozměry podložky 92 x 85 x 6 mm.

Kompatibilita: iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Samsung NOTE 8, S8, S8+, NOTE 7, S7, S7 Edge a jiná zařízení kompatibilní s technologií Qi.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi