Produkt je vyřazen!
 

 

Acer Chromebook 14 (CB314-2H-K6W8)

Exa kód : ACP104878
 
 
 
 

 

Acer Chromebook 14 (CB314-2H-K6W8)
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Notebook, Chrome OS, Úhlopříčka displeje 14" (35.6 cm), Rozlišení displeje 1920 x 1080 (Full HD), IPS, Kapacita operační paměti 4 GB DDR4, Velikost SSD 128 GB
 
 

8 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 430 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 449  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Acer

Exa kód:ACP104878
Kód výrobce:NX.AWFEC.001
 

 

Notebook Acer Chromebook 314 (CB314-2H)
Přenosný počítač Chromebook v dostupném provedení – to je Acer Chromebook 314. Nabízí potřebný výkon a je určen pro každého, kdo chce využívat pohodlí a bezpečí prostředí Chrome. Předností je také dlouhá výdrž baterie na jedno nabití.

Hlavní přednosti
Nízká hmotnost cca 1.5 kg
Kompaktní provedení
Skvělý partner pro studenty a na cesty
Výkon pro každodenní běžné použití při procházení internetu a kancelářských aplikacích
Stvořen na cestování
Chromebook 314 vás zaujme stylovým provedením a nízkou hmotností přibližně 1.5 kg, což z něho dělá notebook, který můžete nosit všude s sebou. Chromebook 314 skvěle vypadá, je plný praktických funkcí a jeho kvalitní provedení je pro vás zárukou spokojenosti.

Rychlé připojení pro práci online
Pro pohodlnou práci v online službách je potřeba být rychle připojen. Acer Chromebook 314 je pro tento úkol skvěle vybaven. Poskytne vám vysokou rychlost bezdrátové WiFi technologie standardu 802.11ac.

Dostupný výkon s úsporným provozem
Notebooky Acer Chromebook 314 vám přináší vyvážený výkon, který je naprosto dostačující pro běžnou práci, a to za dostupnou cenu. V zařízení Chromebook 314 získáte procesor Mediatek s úsporným provozem, dostatek operační paměti, základní úložný prostor v podobě paměti eMMC a samozřejmě rychlé bezdrátové připojení.

Pracujte a bavte se celý den
S notebookem Acer Chromebook 314 můžete pracovat po celý den a ještě vám zbude spousta energie na zábavu. 40Wh baterie notebooku má výdrž až 12 hodin, takže po celý pracovní nebo školní den nebudete muset hledat elektrickou zásuvku.

Klíčové vlastnosti
Tento model Acer Chromebook 314 (CB314) je vybaven výkonný procesorem Mediatek MT8183 se základní pracovní frekvencí 2 GHz. Disponuje operační pamětí 4 GB DDR4 (na desce/ bez slotu) a interním úložištěm 128 GB eMMC. IPS displej notebooku má úhlopříčku 14" a Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Zobrazení zajistí grafický řadič Mali-G72 MP3. K dispozici jsou bezdrátová připojení WiFi ac a Bluetooth 4.2, D kamera, 1x USB 2.0 - 1x USB Type-C s podporou USB 3.1 Gen 1 / DisplayPort over USB-C / USB charging 5/9/15/20 V; 3 A / DC-in port 20 V.

K napájení slouží baterie o kapacitě 48 Wh. Předinstalován je operační systém Google Chrome OS.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Notebook
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.
 
 
 
 
 
Chrome OS
Displej 
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
14" (35.6 cm)
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Počet pixelů, které může být zobrazeno na obrazovce. Čím vyšší rozlišení, tím jemnější obraz můžete čekat. Malá rozlišení jsou určena pro klasickou práci s dokumenty, internet. Rozlišení od 1920 × 1080 a výše oceníte převeším při sledování a střihu videa, při hrách nebo při práci s grafikou.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  IPS
Provedení displeje 
 
 
Provedení displeje
Displeje se dělí na lesklé a matné. Je pak na uživateli a způsobu využití monitoru, který povrch mu vyhovuje více.
 
 
 
 
 
Matný (antireflexní)
Procesor 
Grafická karta 
Paměť 
Kapacita operační paměti 
 
 
Kapacita operační paměti
Operační paměť je jedna ze základních komponent notebooku, která se podílí na celkové rychlosti počítače. Obecně platí, že čím více, tím lépe. Čím více dat pojme operační paměť, tím rychleji budou zpracovány výpočty procesoru a následný zapis na disk. Kapacitu této paměti využívají nejvíce aplikace pro zpracování grafiky, videa a nebo hráči her. V konečném důsledku ovlivňuje celkový chod operačního systému a programů.
 
 
 
 
 
4 GB DDR4
Úložiště 
Velikost SSD  128 GB
Volný slot pro další HDD  Ne
Rozhraní a konektivita 
Čtečka otisků prstů 
 
 
Čtečka otisků prstů
Díky čtečce otisků prstů získáte snadný a rychlý přístup do vašeho počítače a vybraných aplikací. Už žádné vyplňování složitých hesel, zároveň posunete bezpečnost o úroveň výše.
 
 
 
 
 
Ne
Webová kamera  Ano
Čtečka paměťových karet 
 
 
Čtečka paměťových karet
Díky čtečce paměťových karet snadno přečtete data z karty fotoaparátu, mobilu nebo tabletu, nebo naopak můžete nahrávat data na karty.
 
 
 
 
 
Ne
Numerická klávesnice 
 
 
Numerická klávesnice
Řada notebooků disponuje numerickou klávesnici v pravé části tak jak to známe z klasické počítačové klávesnice. Toto určitě ocení lidé, kteří často při práci zadávají čísla.
 
 
 
 
 
Ne
Optická mechanika  Ne
Síťová karta LAN 
 
 
Síťová karta LAN
Slouží ke vzájemné komunikaci počítačů v počítačové síti. Má podobu karty, která se zasune do slotu PCMCIA základní desky, nebo je na základní desce integrovaná.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi  Ano
Bluetooth  Ano
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1x
USB C  1
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ano
Audio jack  Ano
Baterie 
Výdrž baterie až  15 hod.
Hmotnost  1,5 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo produktu, které vždy obsahuje 22 znaků a číslic, písmeno O není použito.
2 - Pokud je sériové číslo na produktu nečitelné a produkt nelze zapnout, stačí Part number (SNID nebo PNC), které obsahuje 8 znaků.
3 - Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 531 027 777 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na adrese: http://customercare.acer-euro.com/customerselfservice/CaseBooking.aspx.
4 - Servis do 2 pracovních dní zašle kurýra DPD pro Vaše zařízení.
Sériové číslo:
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.acer.com/ac/cs/CZ/content/home


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi