Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

5 let záruky na spotřebiče Beko

Exa kód : BEK500090
 
 
 
 

 

5 let záruky na spotřebiče Beko
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pro získání prodloužené záruky je nutné provést její registraci do 14 dnů od zakoupení spotřebiče https://www.bekocr.cz/podpora/5let. Provedením této registrace obdržíte certifikát 5 let záruky a uvedené údaje budou uloženy pro případ záruční opravy.
 
 

1 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pro získání prodloužené záruky je nutné provést její registraci do 14 dnů od zakoupení spotřebiče https://www.bekocr.cz/podpora/5let. Provedením této registrace obdržíte certifikát 5 let záruky a uvedené údaje budou uloženy pro případ záruční opravy.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEKO

Exa kód:BEK500090
Kód výrobce:5 let
 

 

Na vybrané modely spotřebičů Beko poskytujeme 5 let plné záruky, v rámci které v případě opravy hradíme náklady na práci, náhradní díly i cestovné servisu. Pro získání prodloužené záruky je nutné provést její registraci do 14 dnů od zakoupení spotřebiče. Provedením této registrace obdržíte certifikát 5 let záruky a uvedené údaje budou uloženy pro případ záruční opravy.

Plné znění podmínek registrace prodloužené 5leté záruky najdete zde.

Bezplatné prodloužení záruky na vybrané modely

Stačí registrovat do 14 dnů od zakoupení

Neopravitelný spotřebič vyměníme za nový

Co je k registraci 5leté záruky potřeba?

Pro registraci prodloužené 5leté záruky budete potřebovat sken prodejního dokladu a produktové a výrobní číslo spotřebiče. Obě čísla najdete na výrobním štítku vašeho spotřebiče. 

REGISTROVAT 5 LETOU ZÁRUKU


Nejčastější dotazy a odpovědi

Co je produktové a výrobní číslo?
Produktové číslo označuje typ spotřebiče a výrobní číslo je unikátní pro každý kus spotřebiče. Obě čísla najdete na výrobním štítku, který je umístěn na spotřebiči.

Kde najdu výrobní štítek?
Výrobní štítek je u každého typu spotřebiče umístěn jinde. U praček a sušiček – po otevření dvířek je umístěn na přední části krytu; u ledniček – v oddělení pro zeleninu na levé nebo pravé straně chladničky; u sporáků, vestavných trub a varných desek – na zadní straně krytu nebo uvnitř spodní zásuvky; u myček – na pravé hraně dveří.

Do formuláře mi nejde vyplnit produktové/ výrobní číslo.
Produktové i výrobní číslo tvoří 10 číslic, které je potřeba zadávat bez mezer a pomlček. Obě čísla si raději najdete na výrobním štítku přímo na spotřebiči.

Proč nemáme 5letou záruku na všechno? Nevěříte svým spotřebičům?
5 let záruky zdarma je akční nabídka, která slouží na podporu prodeje. Svým spotřebičům věříme, proto také modely spotřebičů, na které se 5 let záruky zdarma vztahuje, obměňujeme každé čtvrtletí. Navíc, pokud se na spotřebič akce 5 let záruky nevztahuje, je možné za zvýhodněnou cenu prodlouženou záruku 5 let dokoupit.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Pro získání prodloužené záruky je nutné provést její registraci do 14 dnů od zakoupení spotřebiče na https://www.bekocr.cz/podpora/5let.. Provedením této registrace obdržíte certifikát 5 let záruky podle podmínek firmy BEKO a uvedené údaje budou uloženy pro případ záruční opravy.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi