Produkt je vyřazen!
 

 

3D BRÝLE VR-X2 (VR BOX) - BÍLÉ

Exa kód : CPA465914
 
 
 
 

 

3D BRÝLE VR-X2 (VR BOX) - BÍLÉ
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vstupte do světa virtuální reality se svým telefonem snadno a pohodlně. Brýle pro virtuální realitu jsou kompatibilní s 3.5 až 6“ chytrými telefony, kvalitní čočky, velmi pohodlné na nošení, snadno se používají.
 
 

241 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

199 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vstupte do světa virtuální reality se svým telefonem snadno a pohodlně. Brýle pro virtuální realitu jsou kompatibilní s 3.5 až 6“ chytrými telefony, kvalitní čočky, velmi pohodlné na nošení, snadno se používají.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

C.P.A. CZECH s.r.o.

Exa kód:CPA465914
Kód výrobce:HAPPY-3D-VR-X2
 

 

Brýle pro virtuální realitu VR-X2 (VR BOX)
Brýle pro virtuální realitu VR-X2 (VR BOX) jsou dostupnou branou pro vstup do pohlcujícího světa virtuální reality. Brýle VR-X2 (VR BOX) vynikají velmi přijatelnou cenou, přesto nabízí potřebný komfort a splňují nároky na kvalitu optických prvků. Vstupte do nových imaginárních světů, sledujte oblíbené 3D filmy, hrajte hry v novém rozměru s brýlemi VR-X2 (VR BOX) a množstvím stažitelných aplikací pro virtuální realitu.

Dostupná virtuální realita
Vstupte do světa virtuální reality s brýlemi VR-X2 (VR BOX) a vaším chytrým telefonem. Virtuální realita nebyla nikdy tak dostupná jako nyní. Výkon mobilních telefonů jde neustále kupředu, tak proč nevyužít tuto sílu pro aplikace virtuální reality? Cenově dostupné brýle plnohodnotně nahradí drahý hardware, jako displej brýlí je totiž používán displej smartphonu a síla dnešních mobilních procesorů pohání aplikace virtuální reality.

Jak to funguje
Jak je možné, že na svém chytrém telefonu můžete vidět 3D obsah? Tento obsah je na vašem telefonu pro každou čočku zobrazen zvlášť. Za pomoci tohoto triku lze mozek ošálit a vy si tak můžete užít nejen filmy ve 3D.

Snadné použití
Použití brýlí je velmi jednoduché. Stačí jednoduše vložit chytrý telefon do přední části brýlí. Poté stačí jen nasadit na hlavu a užívat si perfektní efekty virtuálního světa. Brýle jsou kompatibilní s 3.5 až 6“ chytrými telefony.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi