Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung MM-E330

Exa kód : SAG346092
 
 
 
 

 

Samsung MM-E330
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mikrosystém, FM rádio, CD, USB port, 2x 35 W
 
 

2 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 058 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 124  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mikrosystém, FM rádio, CD, USB port, 2x 35 W

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG346092
Kód výrobce:MM-E330
 

 

Mikrosystém Samsung MM-E330
Mikrosystémy Samsung odhalují nový rozmer zvuku. Poskytnou vám dokonale vyvážené zvukové prostredí, které vás obklopí výkonnými a realistickými zvukovými strukturami. Získáte tak vysoce kvalitní zvuk v každé cásti vašeho domova. Výkonné funkce vytvárející hluboký, dynamický a všesmerový zvuk vám zprístupní svet nádherného zvuku.

Kvalitní zesilovac
Mikrosystém Samsung MM-E330 obsahuje výkonný zesilovac Crystal Amplifier k vytvárení krystalicky cistého zvuku. Díky aktivní kompenzaci šumu a špickovým hi-fi komponentám eliminuje rušení a poskytuje plný a realistický zvuk. S funkcí Power Bass dokáže naplnit váš pokoj bohatým zvukem s hlubokými basy. Nový design otevrených reproduktoru pak ješte více rozširuje hloubku a cistotu zvuku.

Automaticky nahraje oblíbený porad z rádia
Své oblíbené rozhlasové porady si mužete vychutnat, i když práve nejste doma. Díky funkci casovace nahrávání rozhlasového vysílání umožnuje spustit nahrávání zvuku v prednastaveném case a automaticky zaznamená Váš oblíbený porad.

Praktická výbava
Díky vestavenému linkovému vstupu AUX umožnuje snadno pripojit hudební prehrávace a další prístroje pro prehrávání obsahu. S portem ISB pak snadno prehrajete hudební obsah pametových zarízení USB a s funkcí kopírování z disku CD mužete behem nekolika minut prevést své disky CD do formátu MP3 prímo na USB zarízení.

Klícové vlastnosti
Stylový mikrosystém s CD prehrávacem Samsung MM E330 dokáže díky kvalitnímu zesilovaci Crystal Amplifier s výkonem 2x 35W, 5“ stereo reproduktorum a podpore funkce Power Bass naplnit váš pokoj bohatým krištálove pruzracným zvukem s hlubokými basy. Vestavená CD mechanika dokáže prehrávat média CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD / WMA. Je vybaven USB konektorem, který muže být také zdrojem hudebních souboru nebo muže sloužit pro prímé kopírování disku CD na USB zarízení. Správnému mikrosystému nesmí samozrejme chybet ani FM Tuner s podporou RDS, ze kterého je možné nahrávat na USB zarízení. Nechybí ani sluchátkový výstup.

Parametry
- Audio formáty: MP3
- Barva: černá
- Tuner: FM

Funkce
- Equalizér: Ano
- RDS: Ano
- Zvýraznění basů: Ano
- Počet míst v paměti: 15

Výkon
- Výkon RMS [W]: 70
- Výkon na kanál [W]: 35

Rozměry/Váha
- Šířka [mm]: 200
- Výška [mm]: 142
- Hloubka [mm]: 200
- Váha [kg]: 4,5

Konektory
- Vstupy: 3.5mm jack, USB
- Výstupy: Sluchátkový výstup
- Apple konektor: 30 pin
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.samsung.com/cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi