Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Samsung i9301 Galaxy S III (S3) Neo Pebble Blue

Exa kód : SMT000389
 
 
 
 

 

Samsung i9301 Galaxy S III (S3) Neo Pebble Blue
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smartphone, uhlopříčka 4,8", 1280 x 720 rozlišení, procesor Qualcomm MSM8228 Snapdragon 1.4GHz Quad Core, operační pamět 1.5 GB, 16 GB uživatelské paměti, fotoaparát 8Mpx s bleskem, GPS, Bluetooth, MicroUSB, Android 4.4, modrý
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Smartphone, uhlopříčka 4,8", 1280 x 720 rozlišení, procesor Qualcomm MSM8228 Snapdragon 1.4GHz Quad Core, operační pamět 1.5 GB, 16 GB uživatelské paměti, fotoaparát 8Mpx s bleskem, GPS, Bluetooth, MicroUSB, Android 4.4, modrý

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SMT000389
Kód výrobce:GT-I9301MBIETL
 

 

Galaxy SIII Neo

Telefon GALAXY S III poskytuje špičkové řešení mobilního zabezpečení pro všechna podniková prostředí využívající mobilní zařízení. Náš nový systém MDM podporuje 338 zásad IT (více než třikrát více než podporuje telefon GALAXY S II), díky čemuž můžete vytvářet a spravovat lepší mobilní pracovní prostředí. Řešení Samsung ODE pomáhá předcházet krádežím identity a ztrátě dat, takže důvěrné informace vaší organizace zůstanou s telefonem GALAXY S III v bezpečí.

Poskytuje ideální mobilní pracovní prostředí

Telefon GALAXY S III podporuje integrované podnikové zasílání zpráv a celou řadu protokolů VPN a umožňuje vám vytvořit perfektní mobilní pracovní prostředí, ať se nacházíte kdekoli. Pomocí protokolu MS Exchange ActiveSync mohou profesionálové komunikovat se svými kolegy efektivněji a v reálném čase. Tato funkce rozšiřuje možnosti práce v mobilní kanceláři prostřednictvím poskytování zabezpečeného přístupu k podnikovým systémům, jako je e-mail, ERP a CRM. Můžete si vychutnávat flexibilní pracovní prostředí s možností vzdáleného sledování dodržování zásad za účelem ochrany zařízení a dat.

Navrženo pro porady na cestách

Telefon GALAXY S III vám pomocí služeb Cisco WebEx a Jabber umožňuje účastnit se důležitých porad, ať jste kdekoli. Profesionálové mohou pomocí tohoto zařízení komunikovat prostřednictvím textu, hlasu a videa, sdílet zdroje na pracovní ploše a uskutečňovat porady z virtuální kanceláře. Komunikace je bezproblémová a využívá zabezpečené připojení. Telefon GALAXY S III je navíc dokonalým nástrojem pro efektivní telekonference: můžete se účastnit porad a sdílet na obrazovce dokumenty, obrázky a další pracovní materiály bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.

Bezproblémové používání vlastních zařízení

S telefonem GALAXY S III můžete vytvořit virtualizované pracovní prostředí, které splňuje potřeby zabezpečení a uživatelského pohodlí. Jedná se o inovativní řešení pro firmy, které chtějí implementovat a optimalizovat zásady používání vlastních zařízení BYOD (Bring Your Own Device). Prostřednictvím technologií Cisco a VMware mohou uživatelé přistupovat k podnikové síti ze svého vlastního zařízení bez ohrožení zabezpečení. Používání vlastních inteligentních telefonů s osobním nastavením zlepšuje rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem a zvyšuje spokojenost a produktivitu zaměstnanců. To vám pomůže snížit náklady související s mobilními zařízeními a zlepšit efektivitu prostřednictvím inovací.

Sdílejte obsah jako nikdy předtím

Telefon GALAXY S III pomáhá zlepšit efektivitu práce v mobilním pracovním prostředí díky řadě funkcí sdílení. Pomocí funkce S Beam si mohou kolegové vyměňovat pracovní materiály včetně multimédií, kontaktů a dokumentů libovolné velikosti. Technologie AllShare je cenný nástroj, který pomůže vaší organizaci vytvořit všudypřítomné pracovní prostředí. Funkce AllShare Play využívá technologie DLNA a Wi-Fi k přenášení dat do mobilních zařízení, tabletů a počítačů, zatímco funkce AllShare Cast poskytuje datové propojení s televizním monitorem. Tyto dvě funkce umožňují profesionálům prezentovat na dálku a účastnit se videokonferencí.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Modrá
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Operační systém představuje základní programové vybavení chytrého telefonu, které je v něm napevno předinstalováno. Nejrozšířenějšími jsou Google Android a Apple iOS.
 
 
 
 
 
Android 4.4
Procesor 
Procesor 
 
 
Procesor
Procesor je pomyslným srdcem mobilního zařízení a mimo jiné také jednou z klíčových komponent pro celkový výkon zařízení.
 
 
 
 
 
ARM Cortex A7
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru 
 
 
Frekvence procesoru
Tato hodnota udává výkon každého z jader procesoru v gigaherzích (GHz). Čím je hodnota vyšší, tím z pravidla v poměru k počtu jader bývá procesor výkonnější.
 
 
 
 
 
1.4 GHz
Grafické jádro  Adreno 305
Paměť 
Operační paměť 
 
 
Operační paměť
Operační paměti, jiným názvem RAM slouží pro plynulý běh zařízení. Jsou do ní během činností ukládány informace a data z právě spuštěných programů. Hodnota je udávána v gigabytech (GB). Čím je hodnota vyšší, tím lze očekávat pružnější reakce telefonu.
 
 
 
 
 
1.5 GB
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
micro SDHC/SDXC
Interní paměť 
 
 
Interní paměť
Velikost interní paměti je udávána v gigatytech (GB). Čím je interní paměť vyšší, tím více souborů můžete do telefonu uložit.
 
 
 
 
 
16 GB
Displej 
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Udává maximální počet bodů, který může být na displeji zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří HD, Full HD a QHD. Čím je rozlišení vyšší, tím je vyobrazení na displeji jemnější a nejsou vidět jednotlivé body.
 
 
 
 
 
1280 x 720
Technologie displeje 
 
 
Technologie displeje
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, TFT, IPS, AMOLED, případně SUPERAMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
Super AMOLED
Rozhraní a konektivita 
GSM  850/900/1800/1900 MHz
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově telefon připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je v dnešní době standardním vybavením pro všechny chytré telefony.
 
 
 
 
 
Ano
3G 
 
 
3G
Starší standard umožňují bezdrátový přesnos hlasu a dat v mobilní síti. NOvým standardem je 4G (LTE).
 
 
 
 
 
850/900/1900/2100 MHz
HSDPA 
 
 
HSDPA
Technologie, který zvyšuje přenosovou rychlost pro stahování dat v rámci sítí 3G.
 
 
 
 
 
Ano
UMTS 
 
 
UMTS
Zařízení s podporou UTMS technologie umožňují využívat datových služeb (internet, mail, atd.) v rámci 3G sítě.
 
 
 
 
 
Ano
GPS  Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
LTE 
 
 
LTE
LTE je nová generace standardu pro rychlý mobilní bezdrátový přenos dat. Je jím vybavena většina moderních telefonů. Zjednodušeně řečeno, pokud chcete využívat rychlé připojení k internetu, sáhněte po telefonu s podporou LTE.
 
 
 
 
 
Ne
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ne
Sim karta 
Typ SIM karty 
 
 
Typ SIM karty
Telefon může disponovat několika druhy slotů pro SIM kartu. Nejnovější zařízení pracují s NANO SIM, případně MICRO SIM, starší modely používají MINI SIM. Uvedené SIM karty se liší pouze svou velikostí.
 
 
 
 
 
Micro
Počet SIM 
 
 
Počet SIM
Lze vybírat z telefonů s jednou SIM kartou, tzv. SingleSIM přístroje, případně z přístrojů, do kterých můžete vložit dvě SIM karty a používat je současně. Tato funkce se nazývá DualSIM.
 
 
 
 
 
1
Fotoaparát 
Automatické zaostřování 
 
 
Automatické zaostřování
Tato funkce, nazývána také auto focus, usnadní práci při fotografování. Objektiv fotoaparátu dovede automaticky zaostřit na vybranou část fotografované scény.
 
 
 
 
 
Ano
Blesk 
 
 
Blesk
Blesk je nezbytnou pomůckou pro focení za zhoršených světelných podmínek. Díky němu si telefon přisvítí fotografovanou scénu, což má za cíl i viditelnější detaily.
 
 
 
 
 
Ano
Výbava 
Digitální kompas  Ano
Gyroskopický senzor 
 
 
Gyroskopický senzor
Gyroskop slouží k tomu, aby určoval naklonění a natočení telefonu za pomocí měření úhlové rychlosti.
 
 
 
 
 
Ano
Pohybový senzor 
 
 
Pohybový senzor
Pohybový senzor slouží k detekci pohybu. Tato funkce je užitečná např. pro spuštění určitých aplikací za pomocí gest, případně k jejich deaktivaci.
 
 
 
 
 
Ano
Světlelný senzor 
 
 
Světlelný senzor
Světelný senzor slouží k automatickému nastavení úrovně podsvícení displeje v závislosti na okolních světelných podmínkách.
 
 
 
 
 
Ano
Senzor přiblížení 
 
 
Senzor přiblížení
Senzor detekuje blízkost předmětů bez přímého kontaktu. Může být využit např. k ovládání gesty, případně zvednutí hovoru přiložením k uchu.
 
 
 
 
 
Ano
Tlačítková klávesnice  Ne
FM rádio 
 
 
FM rádio
Některé telefony podporují příjem rádiového vysílání, tzv. FM rádio. Díky tomu můžete poslouchat vaše oblíbené rádiové stanice.
 
 
 
 
 
Ano
Stereo reproduktory  Ne
Konektor pro komunikaci 
 
 
Konektor pro komunikaci
Tento konektor slouží pro propojení telefonu s dalším zařízením a rovněž k jeho nabíjení. U telefonů s operačním systémem Android se můžete setkat s konektory microUSB a USB C, smartphony s iOS jsou vybaveny konektorem lightning.
 
 
 
 
 
USB micro kabel
Výstup na sluchátka 
 
 
Výstup na sluchátka
Tento výstup slouží k propojení telefonu se sluchátky. Obvykle je využíván konektor standardu Jack 3.5". Některé smartphony konektor na sluchátka nemají a přenos zvuku pak probíhá buď bezdrátově, nebo za použití konektoru pro komunikaci ve spojení s redukcí.
 
 
 
 
 
Jack 3.5 mm
Baterie 
Typ baterie 
 
 
Typ baterie
Vhodná baterie je základem dobré výdrže telefonu. V současných modelech jsou používány Li-Pol články, které jsou méně náchylné na způsob používání, než předchozí verze Li-Ion.
 
 
 
 
 
Li-Ion
Kapacita baterie 
 
 
Kapacita baterie
Kapacita baterie je uváděna v miliampérhodinách (mAh). Čím je kapacita baterie vyšší, tím déle udrží váš telefon v činnosti.
 
 
 
 
 
2100 mAh
Max. doba hovoru  840 min
Max. pohotovostní doba  330 hod
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  136 x 70,6 x 8,6 mm
Hmotnost  133 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.samsung.com/cz/home


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi