Produkt je vyřazen!
 

 

PS Vita - F1 2011

Exa kód : SOP375746
 
 
 
 

 

PS Vita - F1 2011
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

330 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

CODEMASTER

Exa kód:SOP375746
Kód výrobce:KOPV201
 

 
F1 2011 pro Playstation Vita je vyladěn pro přenosné konzole, umožňující fanouškům soutěžit o hlavní cenu celé sezóny, ať již sami v jednotlivých závodech Grand Prix nebo naskočit do Challange nebo Time Trial modu

Fanoušci mohou soutěžit v celé řadě multiplayer režimů pro více hráčů, kdy budou závodit se 4 hráči v GRAND PRIX, jít do závodů hlava nehlava v časových závodech nebo se spojit s kamarádem a v kooperativním režimu kariéry odjet společně celou sezonu. Hráči si navíc mohou ušít své zážitky na míru at již pojedou v single nebo multiplayerovém modu, mohou si upravit délky závodu, tuning auta, vybrat si z různých podpor řízení a pneumatik, pohonných hmot a možnosti počasí.

F1 2011 na PS Vita je ideální pro všechny fanoušky tohoto vzrušujícího sportu, ať již začátečníci tak zkušení jezdci si užijí budování vlastní kariéry šampiona FIA FORMULA ONE.

Herní vlastnosti
•F1 2011 bude zahrnovat všechny oficiální týmy, jezdce a okruhy z vysoce očekávaného mistrovství světa 2011 FIA Formula One World Championship, včetně současného mistra světa Sebastiana Vettela. Sezóna 2011 také přinese debut Velké Ceny Indie na mezinárodním závodním okruhu Jaypee a návrat kultovního okruhu Nürburgring.
• Rozjeďte to na cestách a vyzkoušejte řadu rychlých modů ideálních pro mobilní hry a širokou škálu režimů pro více hráčů.
•F1 2011 obsahuje všechny nové změny pravidel, které proběhly v letošní sezoně jako KERS, DRS a další. V F1 2011 debutuje DRS (Drag Reduction System) - nový systém, který umožňuje řidiči nastavit zadní křídlo. KERS se také vrací, což hráči dá 80BHP až na 6,67 sekundy. Kombinace těchto systémů dovoluje hráčům zažít skutečně blízké souboje kola na kolo.
• Hráči všech úrovní si budou moci vychutnat jedinečné vzrušení z adrenalinového sportu nejrychlejších závodních vozů světa díky jednoduchému a přístupnému ovládání a široké škále úprav jak v obtížnosti hry tak na svých vozech.

Žánr :Závodní

Lokalizace :Angličtina

PEGI :3

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi