Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Prestigio Smart Blood Pressure Monitor

Exa kód : PRG005033
 
 
 
 

 

Prestigio Smart Blood Pressure Monitor
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tlakoměr
 
 

1 199 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

991 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 60  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tlakoměr

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Prestigio

Exa kód:PRG005033
Kód výrobce:90PHCBPM
 

 

SNADNÁ CESTA KE ZDRAVÍ

Sledování krevního tlaku v reálném čase na chytrém telefonu nebo tabletu. Nový a velmi jednoduchý způsob, jak sledovat svůj krevní tlak a tepovou frekvenci. Prestigio Smart Blood Pressure Monitor – velmi přesný tonometr, který sleduje krevní tlak, tepovou frekvenci a čas měření, sleduje nepravidelný srdeční rytmus (IHB), vám umožní ukládat a analyzovat historii měření na vašich mobilních zařízeních. Na velkém displeji zobrazí skutečný čas měření. S bezplatnou aplikací Family Health Compass aplikace pro iOS můžete sledovat dynamiku krevního tlaku na grafech a v tabulkách, porovnat výsledky s průměrem, sdílet je on-line, posílat zprávy vašemu lékaři nebo je vytisknout před tím, než ho navštívíte. Žádné starosti – vaše zdraví je pod kontrolou.

Zjistěte více:

Digitální senzor pro přesné a automatické měření krevního tlaku a srdečního tepu zaznamenává také datum a čas každého měření. Srovnejte své výsledky s předchozími dny a normálními hodnotami. Upozornění na nepravidelný srdeční tep (IHB) pomůže podniknout včasné kroky. Ergonomický design: Prestigio Smart Blood Pressure Monitor je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a váží jen 128 g i s rukávem. Velká a snadno čitelná obrazovka ukazuje výsledky měření v reálném čase a pohodlný rukáv lze nastavit na každé zápěstí (od 13,5 do 19,5 cm).

Chytré zařízení:

Podpora dvou uživatelů, 60 měření pro každého uživatele a režim hosta, ideální pro používání v rodině. Nebojte se, pokud nemůžete synchronizovat okamžitě. Prestigio Smart Blood Pressure Monitor zaznamenán a uloží výsledky ve své ve vnitřní paměti a přenese je do aplikace při nejbližší příležitosti.

Staráme se:

Ve společnosti Prestigio vytváříme novou generaci zařízení a aplikací , které se stanou součástí vašeho zdravého životního stylu. Používejte Prestigio Smart Blood Pressure Monitor a další zdravotnická řešení Prestigio k dokonalému pochopení tělesných a životních projevů.

  • Zápěstní tlakoměr
  • Jednoduchý způsob, jak být zdravý. Měření krevního tlaku v reálném čase na vašem smartphonu nebo tabletu.
  • Přesné měření krevního tlaku a srdeční frekvence
  • Upozornění na nepravidelný srdeční tep
  • Pohodlné vzít s sebou pouze 128g včetně manžety
  • Smart gadget automaticky se synchronizuje s aplikací
  • Okamžitý přístup k nedávným měřením, paměť pro 60 naměřených hodnot na uživatele
  • Ergonomický design
  • Nastavitelná zápěstí manžeta (13.5–19.5 cm)
  • Podporuje dva uživatelé a jednoho hosta, ideální pro rodinné použití
  • Zápěstní tlakoměr vám pomůže udržet na trati dynamiku krevního tlaku s grafy a tabulkami, porovnat výsledky měření s průměrnými výsledky, posílat zprávy svému lékaři nebo vytisknout před návštěvou lékaře.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.prestigio.cz/catalogue/Health_Care/Smart_Blood_Pressure_Monitor


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi