Produkt je vyřazen!
 

 

Pocketbook 650 Ultra Smaragdová + 100knih ZDARMA

Exa kód : KID000057
 
 
 
 

 

Pocketbook 650 Ultra Smaragdová + 100knih ZDARMA
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektronická čtečka knih - ebook reader, 6" nasvícený dotykový E Ink displej 3. generace, 1024x758, WiFi, micro USB, jack 3.5mm, 4GB+ microSD, kamera pro skenování textu
 
 

3 759 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 107 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 188  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektronická čtečka knih - ebook reader, 6" nasvícený dotykový E Ink displej 3. generace, 1024x758, WiFi, micro USB, jack 3.5mm, 4GB+ microSD, kamera pro skenování textu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

POCKETBOOK

Exa kód:KID000057
Kód výrobce:PB650-C-WW
 

 

100 knih ZDARMA


Více než jen čtečka elektronických knih

PocketBook představuje jako první na světě čtečku elektronických knih s elektronickým papírem a vestavěným fotoaparátem, který otevírá nové unikátní možnosti - PocketBook Ultra. Od začátku byla navrhována tak, aby využila všechny dostupné technologické možnosti a přitom zůstala tím, čím primárně je – čtečkou elektronických knih. Kompaktní PocketBook Ultra spojuje výhody pohodlného dotykového ovládání, fotoaparátu, možnosti převodu nafoceného textu do editovatelné podoby a nasvícení.

Nová tvář osvědčené kvality

Díky velmi tenkým okrajům a zcela novému provedení bylo při zachování velikosti displeje dosaženo kompaktních rozměrů. PocketBook Ultra je díky tomu mimořádně elegantní čtečkou elektronických knih. S vestavěným 6 palcovým displejem jsou její rozměry pouze 162,7 x 106,7 x 7,9 mm a váží jen 175 gramů. Tlačítka pro otáčení stránky na zadním panelu umožnily efektivně využít celý povrch přístroje a dát uživateli více možností při jeho držení. Nové uživatelské rozhraní, které je poprvé použito právě v této čtečce, bylo navrženo tak, aby použití čtečky bylo intuitivnější a čtení pohodlnější. PocketBook Ultra – maximum možností v kompaktním provedení.

Foťte, skenujte, užívejte si

Do zadní strany čtečky PocketBook Ultra byl vestavěn fotoaparát s LED bleskem, automatickým ostřením a rozlišením 5 MP. Blesk umožňuje vytvářet vysoce kvalitní snímky bez ohledu na osvětlení. Pořízené obrázky lze použít buď jako spořiče obrazovky čtečky, lze je přenést do počítače a dále zpracovávat v plných barvách pro rodinný archiv. Hlavním benefitem spojení čtečky elektronických knih a fotoaparátu však je možnost vyfotit text studijních či jiných materiálů, převést ho díky předinstalovanému softwarovému vybavení do editovatelné podoby a následně číst ve čtečce jako elektronickou knihu. Kamera v kombinaci s předinstalovaným softwarem dokáže přečíst také čárové a QR kódy.

Displej nové generace

Další zásadní inovací je použití displeje nové generace E Ink Carta™ s rozlišením HD 1024 x 758 bodů a 212 dpi. Ten zobrazí text a veškeré další informace s vyšším kontrastem i ostrostí, než kdykoli dřív. Za špatných světelných podmínek mohou čtenáři využít možnosti nasvícení displeje s pomocí LED. Úroveň nasvícení lze regulovat v novém rozhraní velmi jednoduše.

Vysoký výkon

4 GB vnitřní paměti a slot pro microSD karty umožňují mít celou knihovnu na dosah ruky. Výkonný 1 GHz procesor s podporou 512 MB operační paměti zajišťuje hladké a rychlé otáčení stránek.

Ohromující funkčnost

Nová čtečka je věrná tradici všech zařízení PocketBook. Podporuje více než 20 populárních textových a obrazových formátů a obsahuje řadu předinstalovaných slovníků ABBYY Lingvo®. Funkce čtečky se však neomezují pouze na čtení: s PocketBook Ultra můžete také poslouchat svoji oblíbenou hudbu ve formátu MP3 nebo nechat čtečku s využitím nástroje Text-to-Speech předčítat elektronickou knihu do sluchátek. Tato funkce podporuje celou řadu jazyků.

Neomezená komunikace

Přístup k internetu přes vestavěné Wi-Fi rozhraní otevírá široké možnosti pro přenos knih do čtečky a využití služby ReadRate na sociálních sítích. Knihy a další obsah lze nahrávat do čtečky buď po připojení k počítači kabelem, nebo také mnohem pohodlněji bezdrátově s využitím služby „Send To PocketBook“ nebo pomocí předinstalované aplikace Dropbox.


Parametry a specifikace:

Technologie displeje

  • eInk

Úhlopříčka displeje

  • 6"

Rozlišení v pixelech

  • 1024x758

Podporované formáty

  • PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, TXT, RTF

Další funkce

  • Přehrávání hudby, Slovník, Vestavěné hry

Bezdrátové připojení

  • Wi-Fi

Výbava

  • Dotykový displej

Barva

  • Smaragdová

Paměť

  • Vnitřní paměť 4 GB

Typ paměťové karty

  • micro SD, micro SDHC

Připojení

  • Bezdrátové připojení Wi-Fi

Konektory

  • Micro USB, Jack (sluchátka)

Rozměry

  • Šířka 106,7 mm (10,67 cm)
  • Výška 162,7 mm (16,27 cm)
  • Hloubka 7,9 mm (0,79 cm)
  • Hmotnost přesně 175 g

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čtečka knih
Stav produktu  Nový
Typ displeje  Černobílý - E-ink
Paměť  4 GB GB
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
6"
Konektivita  USB, Wi-Fi
Výdrž baterie  až 30 dní
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.pocketbook-int.com/cz/products/pocketbook-ultra


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi