Produkt je vyřazen!
 

 

Pocketbook 630 Sense kenzo edition + 100knih ZDARMA, čtečka

Exa kód : KID000120
 
 
 
 

 

Pocketbook 630 Sense kenzo edition + 100knih ZDARMA, čtečka
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektronická kniha, čtečka knih, ebook, kapacitní multidotykový 6" E Ink Pearl HD 10, 1024x758px, 212dpi, podsvícení, 1GHz CPU, 256MB RAM, 4GB flash, Wi-Fi, micro SD, barva tmavě šedá
 
 

3 589 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 966 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 179  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektronická kniha, čtečka knih, ebook, kapacitní multidotykový 6" E Ink Pearl HD 10, 1024x758px, 212dpi, podsvícení, 1GHz CPU, 256MB RAM, 4GB flash, Wi-Fi, micro SD, barva tmavě šedá

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

POCKETBOOK

Exa kód:KID000120
Kód výrobce:PB630-G-WW-KNZ
 

 

PocketBook 630 Sense kenzo edition + 100 knih zdarma

Trendy a zároveň funkční čtečka elektronických knih s šestipalcovým displejem, která vám poslouží jako skvělý společník na cestách v městské dopravě, při dlouhých večerech doma nebo třeba na vaší dovolené. Tento PocketBook, se velmi snadno stane vaším sofistikovaným módním doplňkem, který jednoduše a nenápadně podtrhne vaši osobnost.

Neomezené možnosti
Čtečka podporuje 19 nejoblíbenějších textových a obrazových formátů, díky kterým bude zobrazení textu věrné a živé, přesně jako v tištěné knize. Dále vám čtečka nabídne sadu předinstalovaných slovníků ABBYY Lingvo, se kterými můžete snadno číst i knihy v cizích jazycích. Pokud nebudete mít zrovna chuť na čtení, můžete využít Wi-Fi připojení a pomocí služby ReadRate se snadno připojíte k sociálním sítím. Díky multidotykovému displeji bude pro vás pohyb na internetu přirozený a velmi snadný.

Jednoduchý design
PocketBook s hladkými, elegantními liniemi ve vysoce kvalitním zpracování činí z této čtečky dokonalý designový doplněk perfektně podtrhující vaši osobnost. Šestipalcový multidotykový HD displej čtečky perfektně doplňují úzké rámečky, které dodávají zařízení zvláštní eleganci. Tlačítka pro listování stránek jsou umístěna na zadním panelu a umožňují tak pohodlné otáčení stránek, i když čtečku držíte pouze jednou rukou. Čtečka je laděna do odstínů elegantní šedivé barvy.

Výkonná a chytrá
Čtečka je vybavena výkonným procesorem 1000 MHz, který zajistí rychlé a hladké otáčení stránek. Paměť čtečky o velikosti 4 GB můžete jednoduše rozšířit pomocí microSD až do velikosti 32 GB, takže u sebe můžete neustále nosit mimořádně vybavenou knihovnu v příjemném kompaktním provedení. E-book je také vybaven technologií E Ink a senzorem, který automaticky upravuje jas podle okolního osvětlení, čímž vám zajistí příjemné čtení kdykoliv a kdekoliv.

Exkluzivní příslušenství
Luxusní černý obal s imitací krokodýlí kůže perfektně doplňuje unikátní tvar čtečky. Lesklý povrch obalu je velmi příjemný na dotyk, takže už nebudete čtečku chtít pustit z ruky. Měkké vnitřní polstrování obalu pak chrání displej e-booku před poškozením. Navíc kromě pouzdra a čtečky dostanete do výbavy taktéž 100 elektronických knih zdarma. Takže můžete ihned začít číst.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čtečka knih
Stav produktu  Nový
Typ displeje  Černobílý - E-ink
Paměť  4GB GB
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
6"
Konektivita  Wi-Fi
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.kingston.com/en/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi