Produkt je vyřazen!
 

 

PC Grand Theft Auto V (GTA 5)

Exa kód : GPC005278
 
 
 
 

 

PC Grand Theft Auto V (GTA 5)
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
PC hra - Grand Theft Auto V (GTA 5)
 
 

555 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

459 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PC hra - Grand Theft Auto V (GTA 5)

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Rockstar Games

Exa kód:GPC005278
Kód výrobce:5026555064255
 

 

GRAND THEFT AUTO V, VÝBORNĚ HODNOCENÁ HRA S OTEVŘENÝM SVĚTEM OD ROCKSTAR GAMES, NYNÍ PŘICHÁZÍ I NA PC.
Když se mladý zlodějíček, bankovní lupič na odpočinku a děsivý psychopat zapletou s jedněmi z nejhorších a nejnebezpečnějších členů podsvětí, vlády USA a zábavního průmyslu, nemají na vybranou a musí provést sérii nebezpečných loupeží. Jen tak dokážou přežít v nemilosrdném městě, v němž nemohou věřit vůbec nikomu – ani sobě navzájem.

Grand Theft Auto V pro PC obsahuje množství výrazných grafických a technických vylepšení, díky nimž jsou Los Santos a Blaine County ještě působivější než kdy dříve. Nejen, že byla výrazně prodloužena vykreslovací vzdálenost, ale Grand Theft Auto V pro PC navíc běží v 1080p při 60 snímcích za sekundu a hravě si poradí s rozlišením 4K. Na hráče čeká množství dalších novinek a vylepšení, například:

  • Nové zbraně, vozidla a aktivity
  • Více divokých zvířat
  • Hustší doprava
  • Nový systém vegetace
  • Vylepšené efekty poškození a počasí a mnoho dalšího

Všechny tyto prvky jsou umocněny dech beroucím rozlišením, výrazným zlepšením osvětlení, stínů i textur a plynulejší snímkovou frekvencí.

PC verze her Grand Theft Auto V a Grand Theft Auto Online budou obsahovat také režim s pohledem z vlastních očí, díky němuž hráči mohou prozkoumávat neuvěřitelně detailní svět Los Santos a Blaine County zcela novým způsobem.

Grand Theft Auto V pro PC obsahuje též nový Rockstar Editor, který hráčům dává celou škálu editačních nástrojů pro vytváření a zveřejňování videí ze hry přímo v Social Clubu a na YouTube.

Grand Theft Auto V obsahuje také nadstavbu Grand Theft Auto Online – dynamický a neustále se vyvíjející svět Grand Theft Auto. Mezi vylepšení Grand Theft Auto Online pro PC se řadí například zvýšený počet hráčů – do online hry se bude moci zapojit až 30 uživatelů. V Grand Theft Auto Online pro PC budou k dispozici také veškerá stávající vylepšení herního systému a dříve vydaný dodatečný obsah od Rockstaru, přičemž mnohé další novinky se již připravují.

EXKLUZIVNÍ OBSAH PRO STÁVAJÍCÍ HRÁČE
Jako odměnu věrným fanouškům Grand Theft Auto V, kteří se rozhodli hrát na PC a vychutnat si novější, detailnější verzi Los Santos a Blaine County, jim společnost Rockstar Games nabízí řadu exkluzivních předmětů. Každý z nich je spojen s nějakou speciální aktivitou, takže si uživatelé přecházející z platforem PlayStation®3 a Xbox 360 mohou vychutnat obrovský herní svět i novými, nesmírně zábavnými způsoby. Více informací o přístupu k exkluzivnímu obsahu pro hráče, kteří se k tomuto titulu opět vracejí, najdete na stránkách rockstargames.com/V/bonuscontent

PŘENESTE SI SVOU STÁVAJÍCÍ POSTAVU Z GTA ONLINE
Současní hráči si mohou převést své postavy a postup v Grand Theft Auto Online z platforem PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 a Xbox One do verze pro PC. Více informací najdete na stránce rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer

Minimální nároky:

  • Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz nebo AMD Phenom 9850 Quad-Core @ 2.5GHz
  • Grafická karta: NVIDIA 9800 GT 1GB nebo AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Zvuková karta kompatibilní s DirectX 10
  • Operační paměť: 4GB
  • Operační systém: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
  • Volné místo na HDD: 65GB

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ softwarového produktu  Retail balení
Jazyk  Anglický
Typ licence  Plná verze
Typ distribuce  Krabicová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.rockstargames.com


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi