Produkt je vyřazen!
 

 

Nikon COOLPIX P530 (VNA640E1)

Exa kód : NIK325976
 
 
 
 

 

Nikon COOLPIX P530 (VNA640E1)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
fotoaparát NIKON kompakt COOLPIX P530 Obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod a 16 miliony pixelů, Objektiv NIKKOR s 42× optickým zoomem, Pokročilá optická redukce vibrací
 
 

6 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 281 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 319  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

fotoaparát NIKON kompakt COOLPIX P530 Obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod a 16 miliony pixelů, Objektiv NIKKOR s 42× optickým zoomem, Pokročilá optická redukce vibrací

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nikon

Exa kód:NIK325976
Kód výrobce:VNA640E1
 

 

Tento ultrazoomový digitální fotoaparát je vhodný pro začínající i pokročilejší fotografy, kteří ocení extra velkou možnost přiblížení fotografovaného objektu. Pro usnadnění je zde 21 přednastavených motivových programů, díky kterým dosáhnete nejlepších výsledků při nejrůznějších světelných podmínkách. Podle aktuální fotografované scény si vyberete některý z přednastavených programů, který bude nejlépe vyhovovat světelným podmínkám snímané scény. Na výběr zde máte například režimy: portrét, pláž, noční krajina, makro a protisvětlo. Pokročilejší uživatelé jistě potěší až 42násobný optický zoom, kterým si mohou přiblížit i hodně vzdálené objekty. Zachytit tak budete moci drobné živočichy i vzdálené přírodní scenérie. Pokročilý uživatelé jistě ocení manuální režim.

Dokoupitelný WiFi adaptér
Pomocí dokoupitelného WiFi adaptéru s označením WU-1a můžete sdílet svoje kvalitní snímky nebo videa přímo do vašich chytrých mobilních zařízení. Z těchto zařízení je můžete sdílet na vašich oblíbeních sociálních sítí. Fotografování autoportrétu vám velmi usnadní dálkové ovládání fotoaparátu prostřednictvím chytrých mobilních zařízení.

Záznam Full HD videosekvencí se stereo zvukem
Fotoaparát umožňuje zaznamenat videa ve vysokém Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Díky tomu budou vaše videa plná drobných detailů a zachytíte tím atmosféru snímané scény. Natáčení lze začít stiskem jediného tlačítka. Fotoaparát je možné propojit s televizorem kabelem s konektorem HDMI, poté budete sledovat videa na velkém displeji vašeho televizoru.

Pokročilá optická stabilizace obrazu doplněná o detekci pohybu
Kvalitní snímky bez rozmazání způsobeného třesem rukou pomáhá vytvořit pokročilá optická stabilizace obrazu. Rozmazání způsobené pohybem snímaného objektu potlačuje zabudovaná detekce pohybu. Díky tomu budete schopni fotografovat pohybující vzdálené objekty ve velmi dobré kvalitě i bez nutnosti použití stativu při dobrých světelných podmínkách na snímané scéně.

Sledujte snímanou scénu na LCD displeji nebo elektronickém hledáčku
Snímanou scénu můžete sledovat na velkém LCD displeji s širokými pozorovacími úhly a vybaveného antireflexní vrstvou i regulací jasu, aby s ním bylo možné fotografovat v nejrůznějších světelných podmínkách, kde mohou vnikat nepříjemné odlesky. Fotografování při velkém slunečním svitu bude pro Vás také hračkou díky přítomnému elektronickému hledáčku, kde dochází také ke stabilnějšímu uchopení fotoaparátu a k redukci chvění rukou. Zachyťte i velmi rychlou akci
Vysoká rychlost ostření umožňuje zachytit při sériovém snímání až 7 snímků za sekundu nebo 200 snímků za při frekvenci 1 snímek za sekundu. Díky tomu budete schopni zachytit i velmi rychlé akční scény, které v sobě mohou nést nezapomenutelné životní okamžiky.

Klíčové vlastnosti
Základem každého fotoaparátu je kvalitní optická část. Tento model disponuje objektivem s 42x optickým zoomem, ohniskovou vzdáleností 4,3 – 180 mm a světelností 3 až 5,9. Objektiv je tvořen 14 čočkami a 10 členy vybavených 4 optickými členy ze skel ED. Pokročilá optická stabilizace obrazu je doplněná o detekci pohybu. Obraz z objektivu snímá citlivý CMOS snímač s rozlišením až 16,1 MPx. Citlivost ISO se v režimu auto automaticky nastavuje v rozmezí 80 až 1600 a v manuálním režimu lze nastavit citlivost ISO na hodnotu až 12800. LCD displej o velikosti 3" s rozlišením 921 000 bodů, širokým pozorovacím úhlem, antireflexní vrstvou a pětistupňovou regulací jasu. Elektronický hledáček s úhlopříčkou 0,2" a rozlišením 201 000 bodů. Záznam na 56 MB interní paměti nebo na paměťové karty typu SD, SDHC a SDXC. Snadným nastavením fotoaparátu vás provede vícejazyčné menu s podporou češtiny.

Rozměry produktu jsou 122,8 x 84,1 x 98,2 mm a jeho hmotnost je 494 gramů i s baterií a paměťovou kartou. Přístroj je napájen dobíjecí baterií, se kterou pořídíte maximálně až 240 snímků na jedno nabití.

Parametry objektivu
- Optický zoom [násobek]: 42
- Max. ohnisková vzdálenost [mm]: 180
- Min. ohnisková vzdálenost [mm]: 43
- Min. světelnost objektivu: 5,6
- Max. světelnost objektivu: 3

Parametry přijímacího čipu
- Typ snímače: CMOS
- Rozlišení snímacího prvku [mil.bodů]: 16,1
- Digitální zoom [násobek]: 4
- Max. citlivost [ISO]: 12 800
- Úhlopříčka snímacího prvku [1/xx palce]: 2,3

Speciální funkce
- Detekce obličeje: Ano

Velikost
Rozměry [š x v x h mm]: 122,8 x 84,1 x 98,2
Hmotnost s příslušenstvím [g]: 494

Displej
- LCD [palce]: 3
- Rozlišení LCD obrazovky: 921 000br /> - Optický/Elektronický hledáček: Ano

Napájení
- Typ baterií: Li-ion

Základní parametry
- Video záznam: Ano
- Zvukový záznam: Ano
- Stabilizace obrazu: Ano
- Záznamové médium: SD, SDHC, SDXC
- Metoda komprese: JPEG, MOV, PCM, RAW
- Typ fotoapatátu: Pro pokročilé/Ultrazoomy
- Typ stabilizace: Optická
- Barva: černá
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Technologie fotoaparátu  Ultrazoom
Rozlišení v megapixelech  16,1
Optický zoom, v násobcích  42
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.nikon.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi