Produkt je vyřazen!
 

 

Nikon COOLPIX P340 (VNA491E1) Urban Kit

Exa kód : NIK325975
 
 
 
 

 

Nikon COOLPIX P340 (VNA491E1) Urban Kit
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
- digitální fotoaparát, kompakt 12mpx, 5x zoom / 4x zoom, 3" LCD, SD,SDHC,SDXC, bílá V balení navíc brašna, náhradní baterie a stativ
 
 

7 287 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 022 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 364  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

- digitální fotoaparát, kompakt 12mpx, 5x zoom / 4x zoom, 3" LCD, SD,SDHC,SDXC, bílá V balení navíc brašna, náhradní baterie a stativ

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nikon

Exa kód:NIK325975
Kód výrobce:VNA491K001
 

 

Společnost Nikon uvedla na trh kompaktní a snadno ovladatelný fotoaparát s velmi dobrou kvalitou fotek a videa a manuálním režimem pro pokročilejší fotografy. Fotoaparát Nikon Coolpix P340 ocení jak úplní začátečníci, tak i zkušení uživatelé. Začátečníkům značně usnadní nastavení fotoaparátu na nestandardní světelné podmínky režim Smart Auto, který sám rozpozná podmínky na fotografované scéně a automaticky podle nich vybere optimální režim z 18 přednastavených možností. Pokročilý uživatelé jistě ocení manuální režim a funkční krycí prstenec se dvěma příkazovými měniči, který urychlí nastavení citlivosti ISO, clony, nebo například času závěrky.

Kvalitní optika
Základem každého fotoaparátu je kvalitní optická část. Tento model má vysoce světelný objektiv se světelností 1.8 – 5.6 podle použitého optického zoomu. Oproti běžným objektivům se světelností 2.8 umožňuje objektiv použít daleko kratší závěrky i při horším osvětlení a výsledné fotografie budou daleko reálnější s více barvami, bez nutnosti použití zabudovaného blesku. Ohnisková vzdálenost objektivu je 5.1 – 25.5 mm (24-120 mm při 35 mm ekvivalentu) a tyto hodnoty odpovídají 5x optickému zoomu, kterým si můžete přiblížit fotografovanou scénu. Objektiv je tvořen ze 7 členů v 6 skupinách.

Záznam Full HD videosekvencí se stereo zvukem
Fotoaparát umožňuje zaznamenat videa ve vysokém Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Díky tomu budou vaše videa plná drobných detailů a zachytíte tím atmosféru snímané scény. Pořízené záznamy si můžete prohlédnout na antireflexním 3" LCD displeji s rozlišením 921 000 pixelů, živými barvami a vysokým kontrastem. Fotoaparát je možné propojit s televizorem kabelem s konektorem HDMI, poté budete sledovat videa na velkém displeji vašeho televizoru.

Vestavěné připojení WiFi
Pomocí vestaveného připojení WiFi můžete sdílet svoje kvalitní snímky nebo videa přímo do vašich chytrých mobilních zařízení. Z těchto zařízení je můžete sdílet na vašich oblíbeních sociálních sítí. Fotografování autoportrétu vám velmi usnadní dálkové ovládání fotoaparátu prostřednictvím chytrých mobilních zařízení.

Zachyťte i velmi rychlou akci
Vysoká rychlost ostření umožňuje zachytit při sériovém snímání až 10 snímků za sekundu nebo 30 snímků při frekvenci 1 snímek za sekundu. Díky tomu budete schopni zachytit i velmi rychlé akční scény, které v sobě mohou nést nezapomenutelné životní okamžiky. Fotoaparát dovoluje zaznamenávat snímky do klasického JPEG formátu, ale podporuje i možnost ukládání do RAW formátu, který není upravován procesorem fotoaparátu, a díky tomu získáváte kvalitní materiál pro úpravy ve fotografických programech.

Klíčové vlastnosti
Obraz z objektivu snímá citlivý CMOS snímač s rozlišením až 12. 2 MPx. Citlivost ISO se v režimu auto automaticky nastavuje v rozmezí 80 až 3200 a v manuálním režimu lze nastavit citlivost ISO na hodnotu až Hi 2 (ekvivalent ISO 25 600). LCD displej o velikosti 3" s rozlišením 921 000 bodů, širokým pozorovacím úhlem, antireflexní vrstvou a šestistupňovou regulací jasu. Záznam probíhá na 56MB interní paměť nebo na paměťové karty typu SD, SDHC a SDXC. K počítači je možné fotoaparát připojit pomocí microUSB rozhraní a následně na něm prezentovat nafotografované snímky a natočené videozáznamy. Pro propojení s monitorem nebo televizorem disponuje zařízení multimediální microHDMI rozhraní, přes které je možné kromě obrazu zároveň přehrávat i nahraný zvuk a samozřejmě prezentovat vyfotografované snímky. Snadným nastavením fotoaparátu vás provede vícejazyčné menu s podporou češtiny.

Rozměry produktu jsou 103 x 58.3 x 32 mm a jeho hmotnost je 194 gramů i s baterií a paměťovou kartou. Přístroj je napájen dobíjecí baterií, se kterou pořídíte maximálně až 220 snímků. Baterii je možné dobíjet prostřednictvím USB portu.

Parametry objektivu
- Optický zoom [násobek]: 5
- Max. ohnisková vzdálenost [mm]: 25,5
- Min. ohnisková vzdálenost [mm]: 5,1
- Min. světelnost objektivu: 5,6
- Max. světelnost objektivu: 1,8

Parametry přijímacího čipu
- Typ snímače: CMOS
- Rozlišení snímacího prvku [mil.bodů]: 12,2
- Digitální zoom [násobek]: 4
- Max. citlivost [ISO]: 12 600
- Úhlopříčka snímacího prvku [1/xx palce]: 1,7

Speciální funkce
- Detekce obličeje: Ano
- WiFi: Ano

Velikost
Rozměry [š x v x h mm]: 103 x 58,3 x 32
Hmotnost s příslušenstvím [g]: 194

Displej
- LCD [palce]: 3
- Rozlišení LCD obrazovky: 921 000

Napájení
- Typ baterií: Li-ion

Základní parametry
- Video záznam: Ano
- Zvukový záznam: Ano
- Stabilizace obrazu: Ano
- Záznamové médium: SD, SDHC, SDXC
- Metoda komprese: JPEG, MOV, PCM, RAW
- Typ fotoapatátu: Styl/Design
- Typ stabilizace: Optická
- Barva: bílá
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Technologie fotoaparátu  kompakt
Rozlišení v megapixelech  12
Optický zoom, v násobcích  5
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.nikon.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi