Gorenje H50W

Exa kód : GOR137002
 
 
 
 

 

Gorenje H50W
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Gorenje H50W zvlhčovač vzduchu, disponuje nádržkou na vodu o objemu 5 l, je vhodný pro místnosti do 20 m2, efektivně v ní dokáže vytvořit vlhkou mlhu, zvlhčovač funguje na principu ultrazvukové technologie
 
 

2 068 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 709 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 103  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gorenje H50W zvlhčovač vzduchu, disponuje nádržkou na vodu o objemu 5 l, je vhodný pro místnosti do 20 m2, efektivně v ní dokáže vytvořit vlhkou mlhu, zvlhčovač funguje na principu ultrazvukové technologie

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gorenje

Exa kód:GOR137002
Kód výrobce:H50W
 

 

Zvlhčovač vzduchu Gorenje H50W
Zvlhčovač disponuje nádržkou na vodu o objemu 5 l. Vodu lze jednoduše, rychle a bezpečně doplnit několika způsoby. Je vhodný pro místnosti do 20 m2, efektivně v ní dokáže vytvořit vlhkou mlhu, která má pozitivní dopady na vaše zdraví a usnadní vám dýchání. Zvlhčovač funguje na principu ultrazvukové technologie. Má uvnitř membránu, která pomocí ultrazvukových vln mění vodu na malé částice, které se následně smíchají se suchým vzduchem, který zvlhčí a tím vytvoří v místnosti jedinečnou atmosféru. Přístroj je vybavený LED displejem, na kterém můžete jednoduše navolit jednu ze 3 intenzit zvlhčení, časovač, osvětlení či navolit režim spánku. Provoz je zároveň velmi tichý, zvlhčovač tak můžete v klidu používat i během noci a nebudete nijak rušeni.

Ultrazvuková technologie

Zvlhčovač má uvnitř membránu. Ta je vibrovaná ultrazvukem a mění vodu na extrémně malé částice. Potom ventilátor jemně smíchá vzduch s takto připravenými kapičkami vody a nasměruje jemný proud zvlhčeného vzduchu do místnosti.

Aromaterapie pro uvolnění atmosféry

Pokud přidáte několik kapek vůně nebo éterického oleje do houby, kterou najdete na spodní straně zvlhčovače, můžete si užít jedinečné benefity aromaterapie. Vzduch bude svěžejší a vy se budete cítit lehčí a uvolněnější.

Vzduch jako v přírodě

Speciální technologie mění vodu v mlhu, čímž vytvoří ve vaší domácnosti jedinečnou atmosféru. Mlha je chladná a evokuje svěžest jarního rána v lese. Výkon mlhy dosahuje až 210 ml/hod.

Individuální pohodlí

Zvlhčovač vytváří jemnou uklidňující mlhu. 360stupňový výstup mlhy s variabilním ovládáním vám navíc umožňuje ovládat mlhu podle vašich preferencí.

Tichý provoz

Ultrazvuková technologie umožňuje tichý provoz, který vás nebude rušit při práci nebo spánku. Pro noční použití se hodí speciální Režim spánku. Ten vypne osvětlení displeje, zvlhčovač ale stále pracuje. Jedná se o ideální řešení pro ložnice, školky, dětské pokoje nebo kanceláře.

Indikátor vlhkosti

Dotykem na ovládacím LED panelu můžete nastavit tři různé úrovně vlhkosti, časovač, okolní světlo, požadovanou hodnotu vlhkosti a režim spánku. Speciální vestavěné čidlo změří aktuální vlhkost v místnosti, i když je spotřebič v pohotovostním režimu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 800 105 505 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo vyplňte formulář na webu: https://cz.gorenje.com.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi