Evolveo Terra NV4, chytrá venkovní zásuvka Wi-Fi

Exa kód : EVO101674
 
 
 
 

 

Evolveo Terra NV4, chytrá venkovní zásuvka Wi-Fi
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
hytrá zásuvka ovládaná přes Wifi přes Bluetooth, funguje samostatně, kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

hytrá zásuvka ovládaná přes Wifi přes Bluetooth, funguje samostatně, kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Evolveo

Exa kód:EVO101674
Kód výrobce:TERRA-NV4
 

 

EVOLVEO Terra NV4, chytrá venkovní zásuvka Wi-Fi
Láká vás koncept chytré domácnosti nebo vám postačí z normálních spotřebičů udělat chytré? Potom byste si určitě měli pořídit chytrou zásuvku EVOLVEO. Díky ní lze zapojené spotřebiče vypínat a zapínat na dálku. Má systém, který je otevřený, což značí, že zvládá známé komunikační standardy. Rozumí si také se smart home asistenty. Tato chytrá zásuvka EVOLVEO podporuje Google Assistant. EVOLVEO Terra NV4, chytrá venkovní zásuvka Wi-Fi může fungovat samostatně bez nutnosti připojení k centrální jednotce. K této chytré zásuvce se můžete bezdrátově připojit skrze WiFi a Bluetooth. Její konstrukce ukrývá jednu zásuvku. Obsluhovat ji budete s aplikací, která je v angličtině, v češtině a ve slovenštině. Chytrá zásuvka EVOLVEO umožní připojení zařízení, která zvládnou vyvinout maximální zátěž 3680 W.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi