Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

AMD FX-4320 4core Box (FD4320WMHKBOX)

Exa kód : AMD110210
 
 
 
 

 

AMD FX-4320 4core Box (FD4320WMHKBOX)
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Patice AM3+, AMD FX, 4.0 GHz
 
 

1 235 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 021 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 62  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

AMD

Exa kód:AMD110210
Kód výrobce:FD4320WMHKBOX
 

 

Generace procesorů AMD platformy Volan je právě tady. Procesor AMD FX-4320 s řadou pokročilých technologií, který je určen pro desktopové počítače, vyráběn pokročilým 32 nm výrobním procesem, který s sebou přinesl opětovné snížení spotřeby a vyšší výkon v podobě vyšší základní frekvence a lepšího taktování. Procesor je v 64bitovém provedení s více jádry.

Procesor AMD FX-4320 je určen pro Socket AM3+. Podporován je dvoukanálový paměťový řadič DDR3. Implementována je také sada funkcí pro vylepšení výkonu, spolehlivosti a zabezpečení virtualizačních prostředí a podporovány jsou samozřejmě úsporné technologie, které zajišťují minimální spotřebu v případě nečinnosti jednotlivých jader. Podporuje instrukční sety SSE, SSE2, SSE3, SSE4, SSE4a včetně MMX a AES. Virtualizační technologie poskytuje spoustu výhod, a to zejména podporu více různých operačních systémů běžících na jednom počítači. Funkce vylepšené antivirové ochrany (EVP) zabraňuje spuštění škodlivého kódu. Procesor též podporuje Hyper Transport technologii.

Model AMD FX-4300 je určen pro patici AM3+ a obsahuje čtyři procesorová jádra, která pracují na frekvenci 4GHz a mohou využívat Turbo frekvence 4.2 GHz. Tato jádra mají k dispozici 2x 2 MB vyrovnávací paměti L2 Cache a 4 MB společné L3 Cache.

Výrobcem udávané TDP procesoru je 95 W a je dodáván v Box provedení s odpovídajícím chladičem.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Patice 
 
 
Patice
Konektor, který slouží k připojení procesoru k základní desce a zajišťuje jeho komunikaci s ostatními komponenty. Můžete se setkat i s označením Socket. Existuje několik druhů patic, proto je vždy třeba dát pozor, aby počet pinů procesoru a patice byl shodný.
 
 
 
 
 
AM3+
Modelové označení  AMD FX
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru - základní 
 
 
Frekvence procesoru - základní
Udává počet instrukcí v [MHz], které dokáže čip vykonat za 1 sekundu. Všeobecně platí, čím vyšší frekvence, tým vyšší pracovní výkon.
 
 
 
 
 
4.0 GHz
Frekvence procesoru - turbo 
 
 
Frekvence procesoru - turbo
Technologie, která umožňuje jednotlivým jádrům procesoru běžet rychleji, než je jejich základní frekvence, za předpokladu, že to okolnosti (aktuální spotřeba jader nebo teplota) dovolují. Díky této technologii dochází ke zvýšení výkonu v jedno i více vláknových operacích.
 
 
 
 
 
4.2 GHz
Chladič v balení 
 
 
Chladič v balení
Pokud chladič v balení není, doporučujeme dokoupit.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi