Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Aligator A610 Senior + stolní nabíječka, červená

Exa kód : GSM231281
 
 
 
 

 

Aligator A610 Senior + stolní nabíječka, červená
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Aligator A610 Senior + stolní nabíječka, červená
 
 

999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

826 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Aligator A610 Senior + stolní nabíječka, červená

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSM231281
Kód výrobce:A610R
 

 

Tento telefon pochází z oficiální české distribuce.

Popis produktu: Elegantní mobilní telefon nejen pro seniory. Extra tenké tělo Multimédia Organizér Tento nový model řady ALIGATOR Senior vyniká ergonomickou vyvážeností a extra tenkým tělem. A610 kombinuje praktičnost seniorských telefonů s moderními designovými trendy. Kromě velkého displeje nabízí bohatou multimediální výbavu. Samozřejmostí jsou i SOS funkce. V nabídce jsou dvě barevné varianty černý a červený model. A610 splňuje díky osvědčené koncepci všechny předpoklady pro snadné a pohodlné ovládání bez zbytečností. Používání A610 je intuitivní a snadné i pro úplné začátečníky. Jeho velkou výhodou je také unikátní systém lokalizace telefonu SOS Locator - zobrazení polohy telefonu na mapě! Součástí příslušenství je i nabíjecí stojánek, který je seniory u mobilních telefonů velmi žádaný! Tento telefon podporuje službu SOS Locator. Co je to SOS Locator? SOS Locator je služba určená pro většinu telefonů ALIGATOR v aktuální nabídce. SOS Locator je soubor funkcí, které umožňují odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází. Barevný displej - rozlišení: 160/128 pixelů, TFT 262000 barev Fotoaparát/ kamera: ano, 1,3 Mpx Fotokontakty: ano Bluetooth: ano Max. počet uložených telefonních čísel:100+250 Max. počet SMS: 50+10 Max. počet vyzváněcích tónů: 5+vlastní Hlasité Hands-Free: ano Reproduktor: ano Konektor na sluchátka: micro USB Klávesnice: velká a přehledná tlačítka FM rádio: ano, i bez sluchátek SOS tlačítko: ano, až 5 čísel SOS Locator: ano Nezávislá LED svítilna: ano Podpora hudebních souborů: ano Podpora micro SD paměťových karet:´ano, až 32 GB, funguje jako flash disk Rozměry: 113/54/15 mm Hmotnost: 90 gramů Výdrž hovoru: až 270 minut Výdrž v pohotovostním režimu: až 240 hodin Baterie: Li-Ion, 700 mAh Nabíjení: připojení k PC microUSB konektor Nabíjecí stojánek: ano
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klasický telefon
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi